TÜVASAŞ 20 Kontinuerlig rekruttering Oral undersøgelsesmeddelelse

tuvasas kontinuerlig arbejder indkøb mundtlig eksamensmeddelelse
tuvasas kontinuerlig arbejder indkøb mundtlig eksamensmeddelelse

Tyrkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Kontinuerlig resultater Lotteriet notar for Arbejdsmarkedsforskning indtag fra ansøgere med kandidaterne og prioriterede dokumenter i ædel liste, der er berettiget til at deltage i den mundtlige eksamen og tjen kandidaten til at tage den mundtlige eksamen med en liste over, der ikke kvalificerer kandidater til kandidaterne på reservelisten vil blive kaldt i stedet Meddelelsen om dette emne gives nedenfor.


I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der finder anvendelse på rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, 18.12.2019. 23.12.2019/20/30 mellem 12 (tyve) til rekruttering af Tyrkiet Business Association (TEO), at op til og gennem lodtrækning er lavet for en notar på 2019/31/12 for erhverv er angivet i meddelelsen. Som et resultat af lodtrækning bestemmes de kandidater, der har ret til at tage den mundtlige prøve, som originale og erstatte og offentliggjort på myndighedens websted den 2019/XNUMX/XNUMX.

Som et resultat af lodtrækning blev indsendelsen af ​​dokumenterne til kandidaterne på de vigtigste lister afsluttet ved udgangen af ​​03/01/2020 arbejdstid. Listen over de kandidater, der har ret til at tage den mundtlige prøve som et resultat af dokumenteksamen foretaget af eksamenskommissionen, og dem, der ikke opfylder de krævede betingelser, og som ikke afleverer papirerne på grund af ikke aflevering af eksamen, offentliggøres i bilaget den 17/01/2020 (i dag).

4 (fire) gange af de ledige stillinger, der er annonceret i de lotter, der er omfattet af lotteriet, føres til den mundtlige eksamen. Som et resultat af dokumentkontrol foretaget af vores institution; dem, der ikke opfylder kravene i ansøgningen og ikke indsender papirerne, fordi de ikke kan deltage i den mundtlige eksamen mindre end 4 (fire) gange det annoncerede antal ædle kandidater til de resterende afdelinger for elektronisk tekniker, maskinteknologi, tømrer og automotive malingsarbejdere, der starter fra den første på listen over faldende kandidater antal kandidater og mundtlig eksamen vil blive aflagt. På denne måde vil dokumentet blive kontrolleret af vores institution inden eksamen for at bestemme, hvilke substituttkandidater der skal tages til mundtlig eksamen.

Stedfortræder kandidatlister og påkrævede dokumenter kan findes påwww.tuvasas.gov.t er) Det er inkluderet i meddelelsen i sektionen Nyheder dateret 31/12/2019 med titlen ucu Resultatet af 20 løbende rekrutteringstegninger og påkrævede dokumenter ı. Bestemmelse af de kandidater, der er berettigede til at tage den mundtlige eksamen fra reservelisterne, og procedurerne og procedurerne i forbindelse med den mundtlige eksamen gennemføres i henhold til følgende skema. Denne meddelelse er i form af en anmeldelse, og meddelelser vil ikke blive givet til enkeltpersoner.

For listen over kandidater, der er berettigede til mundtlig eksamen KLIK HERRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar