Nationalt jernbanearbejde på TÜVASAŞ

tuvasasta nationale togskift
tuvasasta nationale togskift

Tyrkiet Wagon Industri Inc. National Electric Train kampagne blev lanceret. Fabrikken fremskynder sit arbejde, og arbejderne arbejder nu på lørdage. Det nationale tog er planlagt at være på sporene i slutningen af ​​juni eller juli.

Tyrkiet Wagon Industri As (TÜVASAŞ), udenlandske selskaber, som den er blevet bekendt med diesel tog serieproduktion på licens, er beregnet til at blive brugt i produktionen af ​​nationale elektriske togsæt.

Produktion af nationale elektriske togserier på 160 kilometer i timen inden for rammerne af produktionen af ​​prototypen forventes afsluttet i midten af ​​dette år, og køretøjet planlægges downloadet til skinnerne.

Det forventes, at test- og certificeringsprocessen for denne togserie vil være afsluttet ved udgangen af ​​året, og serieproduktionen vil starte.

Derudover er den nationale elektriske togserie blevet udviklet, og højhastighedstogsæt er startet til at blive designet i overensstemmelse med 225 km / t for at blive brugt i F & U-undersøgelser.

Designarbejdet for den nationale elektriske lokomotiv afsluttes næste år.

TUBITAK koordinerer projektets F & U-aktiviteter og udvikler kritiske komponenter på prototypeniveau. Masseproduktionen af ​​det nationale elektriske lokomotiv sigter mod at blive startet i 2022, og prototypen af ​​det nationale højhastighedstog er færdig i 2023.

Nationalt elektrisk tog rammer sporene i 2020

Elektrikli Vi ser vores jernbaner som et af de vigtigste forbindelser mellem bæredygtig udvikling, siger Cah Cahit Turhan, transportminister for datoen for det nationale elektriske tog.

Mehmet Cahit Turhan sagde, tik Vi har arbejdet hårdt for at genoplive dette forsømte område i årevis. Under vores præsidents ledelse har vi vendt vores jernbaner tilbage til statspolitik. Vi fornyede alle hovedlinjer i vores nuværende 11 km jernbanenet. Inden for rammerne af de lovlige arrangementer, vi har truffet, har vi åbnet jernbanen for den private sektor. Vi har forberedt det juridiske grundlag for transport af gods og passagerer med private tog i den private sektor på vores jernbanenet. 590. Vi lavede 1 kilometer højhastighedstoglinie.

Næsten 52 millioner ture fandt sted på ruterne Ankara-Eskişehir-Istanbul, Ankara-Konya-Istanbul. Vi producerer nu en betydelig del af højhastighedstogmaterialerne i vores eget land. Vi producerede den nationale godsvogn, vi bruger den. I 2020 sigter vi mod at transportere 9,8 millioner passagerer med YHT.

TCDD Transportation Co. 29,3 millioner tons, 5,5 millioner tons af private jernbanetogoperatører, herunder i alt 34,8 millioner tons gods er målrettet. Marmaray sigter mod at transportere 2020 millioner passagerer i 146.

Vi forventer, at i alt 14,6 millioner passagerer transporteres i Başkentray. Hos TÜVASAŞ reducerer vi den første prototype National Electric Train Set til skinnerne i 2020 og starter masseproduktion. ” (Medyab er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar