TransportationPark foretager yderligere fly til OEF-eksamen

ulasimpark foretager yderligere ekspeditioner til eksamen
ulasimpark foretager yderligere ekspeditioner til eksamen

Kocaeli Metropolitan Kommune Transport og trafikstyring i koordinering med TransportationPark, afholdes den 18. og 19. januar Open Education Fakultet Fall Term Final (Final) eksamen ved at arrangere 16 forskellige tidspunkter for at give studerende adgang til Umuttepe'ye.

16 FORSKELLIGE TID TIL STUDENTER


TransportationPark transporterer studerende fra 16 forskellige punkter til Umuttepe. I eksamensperioden oplever ikke studerende nogen forstyrrelse i transporten for at foretage yderligere rejser til transporttransporten, vil studerende være i stand til at få tilfredshed. Udvidelser, der afholdes lørdag og søndag; 170, 175, 190, 255, 265, 300, 435, 530, 600, 630, 635, 640, 645, 650.

Tidsplaner afholdes indtil 17.00

Linje 10 og 755 fortsætter til normale flyvninger med linienummeret på borgere, vil give adgang til Umuttepe. De studerende sørger for direkte transport til Umuttepe med de fly, der skal afholdes indtil kl. 17.00. Efter kl. 17.00 fortsætter linjenumre til normale flyvninger.

LINJE MED 10 NUMMER EN 15 MINUTER

Linje 10 ved siden af ​​sporvognsstationen (ved siden af ​​sporvognsstationen) finder sted hvert 15. minut. Studerende, der tager eksamen, kommer til busstationen med sporvognslinje 10, som let sørger for transport til Umuttepe.

KØRETØJER, DER SKAL KONTROLLERES ØMIDLIGT

Yderligere flyvninger E-Komobilfra øjeblikkelig kontrol. Alle forholdsregler blev truffet på forhånd af myndighederne for at sikre, at de studerende kunne deltage i eksamenen uden problemer. Af studerende E-KomobilBusser, der skal kontrolleres fra øjeblikket, af myndighederne også kontrolleres af kameraerne i bilen øjeblikkelig tilføjelse af yderligere passagerer i henhold til densitet i situationen vil blive foretaget.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar