Uludağ Winter Festival vil være en farverig scene i dette år

Uludağ Vintersæson
Uludağ Vintersæson

Uludağ Winter Festival, der er planlagt for fjerde gang i år af Bursa Metropolitan Municipality, afholdes 8-9 februar. Borgmester Alinur Aktaş, der erklærede, at organisationen var vært for tusinder af borgere sidste år, inviterede alle borgere fra 7 til 70 til at tilbringe en weekend med deres hjerter med konkurrence af papglasskreddesign, slæbegivenheder og Eskimo-husbygningsplatforme.


afgøre fremtiden visionen om Bursa som turisme og i den retning, at byen har alle de naturlige skønhed og lægger vægt på organisationen for at fremhæve Metropolitan Kommune, som er en af ​​Tyrkiets mest vigtige skicentre arrangerer en vinter festival i Uludag. Arrangementet, der blev afholdt for fjerde gang i år, vil blive afholdt i området ved siden af ​​kabelbanestationen i Uludağ 8. udviklingszone mellem 9-2 februar. Borgere, der ønsker at tilbringe to hele dage fra kælkeaktiviteter til igloo-byggeri, papkælkekonkurrence og musikbegivenheder, vil være i stand til at tage billetter til begivenheden til at dække tur-retur transport, mad og drikkevarer. jeg www.uludagkissenligi.co ve jeg www.bursakultur.co udvidelsesinternetadresser. Borgere, der ønsker at komme til festivalen med deres egne køretøjer, kan drage fordel af tjenesterne i området gratis.

Møde på topmødet

Borgmester Alinur Aktas, Uludag Winter Festival, fremsatte en pressemeddelelse. Med betoning af, at de sætter visionen om Bursa som den fremtidige turisme, erklærede borgmester Aktaş, at de deler de skridt, der skal tages i denne retning, og de investeringer, der ofte skal gennemføres med offentligheden, og at Uludağ Winter Festival er en af ​​disse organisationer. Festival sidste år, tusindvis af borgere, der mødes på topmødet, pap Sled projektkonkurrence, slæde begivenheder og iglo byggeri platform med 7 til 70 til alle deltagerne i præsident mindet om, at tilbragte en weekend med mindre deres hjerter Aktas, "som er Tyrkiets største vinter og udendørs sportscenter Uludag er vært for den fjerde af vores begivenhed i år. Organiseret med bidrag fra Bursa Culture Tourism and Promotation Association vil organisationen blive afholdt den 8-9 februar. ”

Vindende konkurrence

Præsident Aktas, Uludag Winter Festival er åben for alle borgere, hvor han siger, at organisationen vil blive afholdt inden for rammerne af en prisvindende konkurrence, tilføjede han. Prisvindende karton-slædekonkurrence med optagelser af Eskimo-husbyggeri-begivenheder jeg www.uludagkissenligi.co Borgmester Aktaş sagde, at ”Vores borgere vil være i stand til at deltage i karton slædekonkurrencen. Konkurrencen afholdes i kategorierne for bedste tid og design; I begge kategorier får den første halvt guld, det andet kvartal guld og det tredje gram guld. ” Præsident Aktas, Tyrkiet iglo byggeaktivitet at blive udtrykt atleter med klatrere fra bjergbestigning Føderation licens. Borgmester Aktaş erklærede, at tilladte bjergbestigere vil være i stand til at hjælpe borgerne i opførelsen af ​​et iglohus og sagde: ”På denne måde vil atleter og vores borgere blive integreret. For dem, der ønsker at tilbringe to hele dage, inkluderer billetter til arrangementet tur-retur transport, mad og drikkevarer med kabelbane. jeg www.uludagkissenligi.co s jeg www.bursakultur.co adresserbare websteder. De borgere, der ønsker at deltage i arrangementet med deres egne køretøjer, vil være i stand til at drage fordel af slæde- og eskimo-husbyggeriets aktiviteter i festivalområdet gratis. Vi venter på alle Bursali til vores organisation mellem 8. og 9. februar for at genopleve denne spænding med vores familier ”.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar