Der afholdes en undersøgelse for Sakarya Nostalgic Tram!

undersøgelse for nostalgisk sporvogn til sakarya
undersøgelse for nostalgisk sporvogn til sakarya

Sakarya Metropolitan-borgmester Ekrem Yüce, der for nylig afholdt et reklamemøde for det nostalgiske sporvognsprojekt, sagde, at undersøgelsen vil blive foretaget. Når man taler i bystyrets øverste, vil undersøgelsen blive bedt til borgere og fagmænd sagde.


Årets første møde i Metropolitan Municipality blev afholdt under formandskab af Ekrem Yüce.

61 dagsordenspunkter blev drøftet i parlamentet, især den øverste, nostalgiske tarmvay, nationen gav information om haven og projekter.

Afstemning der skal udføres

For den for nylig indførte nostalgiske sporvogn meddelte Yüce, at de ville starte projektet og sagde, at borgernes synspunkter ville blive hørt på samlingsmødet. Supreme, sagde undersøgelsen vil blive udført, i henhold til resultaterne af undersøgelsen vil blive fastlagt en køreplan, sagde han.

Vejrforholdene var vedlagt

Taler for Nationalhaven, som skulle være færdig i december 2019, men byggeperioden er forlænget, sagde Yüce: ”Nationalhaven sad fast i den negative atmosfære og sagde, at Nationalhaven ville være afsluttet i februar, hvis det ikke er slutningen af ​​januar.

Asfalt bliver ikke kastet mellem gaderne

Et af de største problemer hos befolkningen i Sakarya og borgerne klagede ofte over asfaltløse og beskadigede veje fra den øverste, ”Asfalt mellem gaderne vil ikke længere blive kastet. Farverig naturlig beton fremstilles i stedet for asfalt. Hovedgaderne bliver igen asfalt. Indenlandsk, økonomisk og hygiejnisk, på grund af de lave omkostninger ved asfalt i stedet for beton, foretrækkes, ”sagde han.

Uddeles hver fredag

Belpaş Süt54 begyndte at blive distribueret i de sidste dage og sagde, at det fortsat vil distribuere med mellemrum, der får højeste mælk, bil Hver fredag ​​distribueres en tank med mælkeborger. En tank koster 500 TL. Vi vil øge det til 365 dage. hvis vi får hjælp fra velgørenhed, vil vi tage den ud hver dag ”. (Medyab er)Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar