Van Iskele Coastal Road omdannes til en jernbane

Hele van pier kystvejen er konverteret til jernbanen
Hele van pier kystvejen er konverteret til jernbanen

Hele İskele-kystvejen i İskele-distriktet i Tusba-distriktet, som er et af symbolerne på Van, omdannes til en jernbane.


Hele İskele-kystvejen, som ligger i İskele-distriktet i Tusba-distriktet, et af symbolerne på Van, omdannes til en jernbane. Mehmet Emin Bilmez, guvernøren og viceborgmester for Metropolitan Municipality, sagde: ”Under de møder, vi afholdt med Malatya State Railways Regional Directorate, blev det informeret om, at hele området med İskele kystveje og park vil blive omdannet til en jernbane. ”Det område, hvor vi skal parkere og gå, vil ikke være tilbage her,” sagde han.

Vansesi Avis'Fra i henhold til Burhan Ergin nyheder, demonteret sidste år træer, bænke, skure virksomheder ved at fjerne dozere med udgravning arbejde og forårsager reaktioner Pier kystvejen og parkere på ny at vente på folk i Van til republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), det regionale direktorat triste nyheder kom. Han forklarede, at jernbanerne vil lægge skinner på den gamle kystvej og parkeringsområde, så der ikke er noget område at genopbygge.

”Vi vil skubbe på de lovlige måder”

En af de vigtige udflugter og rekreative områder, hvor vanfolket mødes med Van-søen, Van-slottet, Erek-bjerget og İskele-kystvejen, hvor de ser skønheden i søen ledsaget af Van-søens blå, forbliver i minder. Mehmet Emin Bilmez, guvernør og viceborgmester for Metropolitan Municipality, der forklarede den seneste udvikling med hensyn til omdannelse af kystvejen og parkområdet til jernbanen, sagde, at den tidligere kystveje og parkområdet forblev inden for det venstre jernbaneområde på færgehavnen forbundet med TCDD Train Station i projektet udarbejdet af TCDD. Han sagde, at buddet vil blive afholdt torsdag den 23. januar 2020 (i dag). Guvernør Bilmez sagde: "Som Metropolitan Kommune ønsker vi at implementere vores kystvej- og rekreationsområde-projekt for vores borgere i Iskele som før, men der er ingen passende plads tilbage på dette sted, der er forbeholdt skinner og ejes af TCDD, men vi vil tvinge lovlige måder."

“De venstre skinner er den gamle gangbro, der kollapser på stranden”

Guvernør Bilmez sagde, at de ønsker at anlægge en kystvej og en park i Iskele som Metropolitan Municipality, “Jeg havde et møde med embedsmænd i det regionale direktorat for jernbaner i Malatya vedrørende Iskele kystveje og parken, hvor Van public er følsom. Som Metropolitan Municipality overbragte jeg dem, at vi ønsker at genopbygge parken og kystvejen. For at øge jernbanetransporten over Van Lake har de lavet 300 millioner ekspansionsarbejder i Tatvan Havn. Desuden 160 millioner euro, med en kapacitet på 4 tusinde tons af Tyrkiets største to store færge lavet. Ifølge de nye færger er dock ramperne i Iskele i Van og 4 nye jernbanerelaterede jernbaner blevet tilbudt før, og den rigtige jernbaneudlægning er afsluttet sidste år. De kunne dog ikke udføre det venstre jernbanearbejde. Fordi operatørerne, der lejede et sted at bruge som café fra jernbanen i İskele, annullerede institutionen budet, da arbejdet stoppede som et resultat af deres retssager. Kontraktperioden for cafélejere er udløbet i år. Bygningen af ​​den venstre jernbanerute vil også blive udbudt på torsdag den 23. januar 2020 (i dag). I projektet fik Iskele den rigtige vej, men de nulstilles fra venstre til stranden. De venstre skinner dækker den gamle gangbro og parkerer på bredden. Som hovedstadskommune havde vi en plan om at rekonstruere den gamle vandresti og park, men desværre kan vi ikke, da der ikke er plads tilbage. TCDD-embedsmænd sagde, at efter at have lagt højre og venstre skinner, vil de indhegne dette område for sikkerhed. ”

“Gangsti i İskele, der er ikke plads til at parkere”

Ifølge projektet for Regionalt jernbanes regionale direktorat bemærkede guvernør Bilmez, at hele İskele-kysten vil blive til et jernbaneområde. ”Der er tidligere blevet underskrevet en protokol mellem Statens jernbanedirektorat og Tusba Kommune. I stedet for İskele kystpark og vej, er Martyrs Park den 15. juli erstattet af Tusba Kommune. Når banearbejdningsarbejdet, der er et efterforskningsoversigt på 6 millioner, er afsluttet, vil hele İskele-kysten blive omdannet til et jernbaneområde. Desværre er der ingen andre steder at besøge i dette område som før. Men efter afslutningen af ​​disse arbejder, hvis kommunen udfører et projekt, og der er tilvejebragt juridisk grund, kan der måske oprettes en strand ved at udfylde det. Vi vil arbejde for at afsløre den park og kystvejen, som Van ønsker, men ifølge projektet er der ikke noget område, hvor vi parkerer gangstien i Iskele. Området, der er dækket af den venstre banetræ, går op til Yaşar Kemal Park. Som hovedstadskommune havde vi en anmodning om, at vi gerne ville arrangere der, hvis jernbanen er ude af behov, men desværre sagde de, at hele området vil blive omdannet til en jernbane. ”

”Vi vil give den nødvendige forklaring til Van mennesker og offentligheden”

Statoeren, Bilmez, sagde: ”Vi havde en anmodning fra det regionale direktorat for Malatyas jernbaner, efter at buddet blev genoptaget og annonceret for offentligheden. Vi sagde, at det skal være mindst to eller tre meter mod søen for os at betragte som en vandresti. Vi som kommune gør området grønt for vores folk at besøge og hvile, efterlade bænke og lave et gå- og rasteområde. Når vi ser på det aktuelle projekt, nulstiller de området. Vi diskuterede ikke og diskuterede, mens projektet var i gang, vi begyndte at diskutere, efter at bud blev afsluttet. Vi modtog ingen udtalelse, mens projektet var i gang, men jeg ved, at det blev drøftet med Tusba Kommune. Vi vil undersøge de juridiske måder ved problemet. Når vi har fundet det retlige grundlag, ønsker vi at gøre en måde for vores folk at gå der som før. Vi vil komme med de nødvendige forklaringer til vores mennesker og offentligheden ved at se på hele projektet. ”

TCDD-embedsmænd meddelt Vansesi

TCDD-embedsmænd, der blev interviewet af Vansesi Avisen for at forhindre, at molen og parken og ødelægger parken i at blive ødelagt af bulldozerne, sagde i en erklæring til avisen: ”Inden for projektets rækkevidde vil der være to-etagers moderne ventesalonger til at betjene passagererne. Dette projekt blev tilbudt af vores generaldirektorat i 2011 med anlæg af færger. Entreprenør ÖZATA Skibsværftsfirma begyndte at dokke, forny forankring og fylde arbejder på 4 nye jernbaner forbundet til molen. Van Metropolitan Municipality Park and Gardens Directorate bar også træerne i projektområdet for at evaluere dem ved at fjerne bænke. Kommunen kan træffe bedre nye parkeringsordninger på samme sted efter projektets afslutning. Vi er blevet en retssal med ejere af skure, der skaber et grimt udseende på stranden, som vi fjernede ved at opsige deres kontrakter på grund af arbejde. Med projektet har İskele-stranden en smukkere udsigt. Alle myndigheder har kendskab til projektet, det arbejde, der startede.

Hvad sagde politikerne?

Politikere i perioden erklærede, at når kravene fra Wharf-kysten vil blive lukket for offentligheden, var der ikke bekymring for, ministeriet for transport og infrastruktur havde taget skridt til at øge de kommercielle forbindelser med Iran, at det arbejde, der blev udført i kajen, bestod af dette, kysten ikke ville være lukket, men ville blive udvidet og forskønnet.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar