Varm suppe til EGO-studerende

varm suppe fra egokøkken til studerende
varm suppe fra egokøkken til studerende

Den studerende-venlige praksis i Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at være uformindsket.

Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaşs varme suppe- og brødfordeling, der blev indledt efter instruktionen og tiltrukket stor opmærksomhed, får begge studerende til at smile og varme inde.

Suppen, der tilberedes i de første timer af dagen i EGO-køkkenet, distribueres til studerende ved universitetets og skolens indgangspartier uden at køle ned med varmeapparaterne.

Yildirim Beyazit, Hacettepe og Gazi University og Ostim Metro afslutter distributionspunkter for varm suppe, Şaşmaz og Siteler tilføjet.

DE VARME TAKK TIL FORSÆDE YAVAŞ

Metropolitan Municipality Department of Social Services, der tilføjer nye til suppeldistributionspunkter hver dag for at gøre det muligt for studerende at spise sundt og starte deres dag, tager også hensyn til de studerendes krav.

Neighborhoodaşmaz Bahçekapı kvarter med starten på distributionen af ​​varm suppe hver uge i løbet af ugen og siger, at den varme suppe i det kolde vejr Martyr Hasan Gülhan erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium Salih Akgüç-studerende, “Takket være suppen distribueres om morgenen. Vi vil gerne takke vores præsident Mr. Mansur Yavaş. Vi er taknemmelige for ham som studerende. Taha Efe Doğan sagde, at han forlod huset uden morgenmad om morgenen og begyndte dagen med at drikke den varme suppe fra Metropolitan Municipality og sagde: ”Vi varmer begge op og bliver varme. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan Municipality og vores borgmester, Yavaş.

Gymnasiestudent İbrahim Alkaç sagde, uz Vi kommer til skolen i en kold og mørk atmosfære. Takket være suppen distribueres om morgenen varmer. Tak til alle, der har bidraget, hr. Borgmester Mansur Yavaş'a. Jeg tilbyder min respekt, '' mens han udtrykker sine tanker, en anden studerende ved navn Arda Erarslan, ”Vores kommune distribueres takket være suppen både inde og varmer vi bruger penge. Jeg vil gerne takke kommunen og borgmesteren, '' sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar