Præsident Erdoğan: 'Vi vil nødvendigvis tilbyde lokale biler til service for vores nation'

vi vil bestemt præsentere den lokale bil til service for vores nation
vi vil bestemt præsentere den lokale bil til service for vores nation

Præsident Recep Tayyip Erdoğan afholdt et møde med evaluering af 2019 i Beştepe Hirse Kongres- og kulturcenter. Tyrkiets første indenlandske og nationale bil prototype af nationens skøn bemærkede de, at præsident Erdogan tilbudt, "Denne proces nøje for at opretholde og støtte til at følge, vil vi tilbyde Tyrkiet bilen til den absolutte af vores nations tjeneste." Han sagde.

KABINETSmedlemmer er på scenen


Under præsidenten for Erdoğan var vicepræsident Fuat Oktay og medlemmer af præsidentkabinettet på scenen. AK-partiets næstformand Numan Kurtümüş, AK-partiets næstformand, præsidentens højtstående rådgivende bestyrelsesmedlemmer deltog også i programmet.

ANMELDELSER I 16 TITLER

Præsident Erdoğan i sin tale på "Evalueringsmøde i 2019"; Uddannelse, sundhed, retfærdighed, sikkerhed, transport, miljø og urbanisme, energi, landbrug og skovbrug, familie-, arbejds- og socialpolitikker, ungdom og sport, kultur og turisme, økonomi, handel, industri, forsvarsindustri og udenrigspolitik. Hun fandt.

Han sagde følgende inden for myndighed og ansvar fra Ministeriet for Industri og Teknologi:

NATIONAL TEKNOLOGI

Ved at dele vores 2023 Industri- og Teknologistrategi med offentligheden i september sidste år fremskyndede vi vores 'National Technology Move'. som vil være Tyrkiets første masseproduktion i 2022. Vi tilbyder lokale og nationale bil prototype på foranledning af vores nation i de sidste dage af 2019.

glæder

Tyrkiet, vi er et skridt tættere på at blive en ægte 60-års drøm. De introducerede prototyper blev hilst velkommen af ​​vores nation og branchen med hensyn til både design og tekniske funktioner. Jeg håber, at denne proces vil fortsat nøje følge og støtte til Tyrkiets bil til den service, vi tilbyder vores nation stærk.

Vi forklarer i april

Vi lancerede det teknologiorienterede Industrial Move-program for at lokalisere produkter med høj værditilvækst. I april annoncerer vi dem, der fortjener støtte i maskinindustrien. Sidste år udstedte vi 135,9 incitamentcertifikater for en fast investering på 5 milliarder lira. Takket være investeringsincitamenter vil vi skabe mere end 691 tusind ekstra job.

MINISTRY STØTTE

Vi leverede støtte til vores SMV'er, som er rygraden i vores økonomi, i 2019 med KOSGEB til en værdi af 2,3 milliarder lire. Vi overførte 2 milliard 87 millioner pund til 1 49 projekter sidste år kun gennem udviklingsbureauer og udviklingsadministrationer. 36,5 projekter, som vi har inkluderet i omfanget af projektbaseret support, og hvis investeringsbeløb er 7 milliarder lire, vil give vigtige bidrag til reduktion af det nuværende underskud samt over 7 tusind ekstra beskæftigelse.

MÅL 62 TUSENT YDERLIGERE BESKÆFTIGELSE

I de sidste 17 år har vi øget antallet af organiserede industrielle zoner til 122 med 315 tilføjelser, til 42 tusind med 53 tusind tilføjelser og beskæftigelse til 1,5 millioner med næsten 1,9 millioner tilføjelser. I år åbner vi 7 nye organiserede industriområder og 5 industriområder for at skabe beskæftigelsesmuligheder for 25 tusind mennesker. I 2019 afsluttede vi infrastrukturen i 7 separate organiserede industriområder i forskellige regioner i vores land. Vi målretter os mod 12 tusind ekstra beskæftigelse med cirka 45 milliarder lira nye investeringer i de 62 industriregioner, vi har annonceret i Istanbul, Balıkesir, Izmir, Bursa, Mardin, Çanakkale, Trabzon, Adana og Ankara.

NATIONALT RUMPROGRAM VIL BEMÆRKES

I første halvdel af 2020 igangsætter vi de første private sektorinvesteringer i Adana-Ceyhan Energy Specialized Industrial Zone. Med det internationale førende forskerprogram bragte vi 98 forskere på højt niveau, 29 tyrkiske og 127 udlændinge, til vores land. Tyve års drøm, som vi har etableret Tyrkiet Rumorganisation i december 2018. Vi annoncerer det nationale rumprogram i første halvdel af dette år.

TEKNOFEST PÅ GAZİANTEP

I de sidste 17 år har vi implementeret 229 FoU-centre og 361 designcentre. Vi øgede antallet af vores teknopark fra 5 til 85. Vi lancerer Muğla Technopolis og Health Sciences Technopolis i første halvdel af dette år. Sidste år, gennem TUBITAK, ydede vi støtte til næsten 3 millioner lire til den private sektors 427, 700 F & U-projekter. TEKNOFEST, den anden vi organiserede, blev verdens største luftfarts-, rum- og teknologifestival i 1 med 720 million 2019 tusinde besøgende. Vi gør TEKNOFEST, entusiasmen for teknologi og innovation, der dækker hele vores nation, i Gaziantep i år.

TO NYE INSTITUTTER TUBITAK

For at behandle de store data, vi har, og omdanne dem til information og økonomisk værdi, oprettede vi et kunstigt intelligensinstitut i TÜBİTAK. I år lancerer vi systemet accept test af Tyrkiets første kunstig intelligens-baserede signal intelligence-platform. Ved at gennemføre vores tredje videnskabsekspedition i 2019 etablerede vi vores midlertidige videnskabsbase i Antarktis og lancerede vores Polar Research Institute. Vi afholder den fjerde nationale antarktiske videnskabsekspedition i første halvdel af dette år.
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar