Online YHT-billetter nu tilgængelige

yht billetter købt online
yht billetter købt online

Mens de uforholdsmæssige stigninger, der blev foretaget af TCDD til High Speed ​​Train (YHT) abonnementsgebyrene, forblev på dagsordenen, blev det også afsløret, at 1.5 procents rabat, der blev anvendt på de billetter, der blev købt fra internettet, blev fjernet.


SözcüIfølge nyheden om Ali Ekber Ertürk fra: “TCDD Tasimacilik har nået detaljerne om den ublu vandring, der er foretaget af YTH-abonnementsgebyrer. I artiklen med titlen "Kommercielle rabatapplikationer", der blev distribueret til enhederne af Generaldirektoratet, sagde det, at "Kommercielle rabatter, der er anvendt af vores firma, udfører de pligter og offentlige tjenester, der er givet den i overensstemmelse med princippet om effektivitet i overensstemmelse med de økonomiske og sociale krav. Artiklen indeholdt også artiklen “1.5 procent rabat anvendt på internet og mobile salgskanaler blev fjernet”.

De nye regler, der er udarbejdet med udtrykket "Følgende beslutninger er truffet for at blive anvendt pr. 03.01.2020 vedrørende de gældende kommercielle rabatter" er som følger:

  • I højhastighedstogene, der drives af vores firma, er alle kommercielle rabatter fjernet i erhvervsklassen, som stadig opkræves for en vis procentdel af den økonomiske klasse, der stadig er i praksis.

BUSINESS VAGONA FULL PRIS

  • Alle passagerer, der køber billetter fra en forretningsvogn, vil blive opkrævet et fuldt gebyr for business class uanset deres rabat / gratis rejsekort.
  • Rundtur-rabat vil fortsat blive anvendt på forretningsvogne som 15 procent.
  • 1.5 procent rabat, der anvendes til internet- og mobilsalgskanaler, er blevet fjernet.
  • I abonnementsbaserede abonnement blev 5-10 ride-pakker og fulde ungdomstariffer fjernet og 15 ride 5 procent, 20 ride 10 procent og 30 ride rabatter blev omarrangeret som 15 procent. I boardingabonnementerne baseret på økonomi blev 5-10 ride-pakker fjernet og 15 ride 15 procent, 20 ride 20 procent og 30 ride 25 procent blev arrangeret over den fulde og unge takst.

DE MEST DAMAGEDE VAR POLATIK

  • YHT Business-abonnementspakker, der er gyldige til månedlige abonnementer (50 procent rabat), sammen med de fulde og unge abonnementer på Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir, Polatlı-Eskişehir og Polatlı-Konya-ruter, der anvendes og opkræves permanent, gælder for alle kurser. nye abonnementspakker med 25 procent rabat implementeres.
  • Sammen med abonnementspakkerne (50 procent rabat), der er gyldige for månedlige abonnementer i YHT-økonomivogne, fjernes Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir, Polatlı-Eskişehir og pakkerne, der anvendes og fast oplades, på Polatlı-Konya-stierne, og 25 procent er gyldige på alle spor, 50 procent rabatabonnementspakker implementeres. Den nuværende praksis vil fortsætte på konturtogene.
  • Inden for rammerne af internationale aftaler, får rabatterne, der gælder for personalet og deres familier, der arbejder i udenlandske jernbaneadministrationer, Balkan flexi pass og interrail-organisation, og passagererne, der kommer til vores land, deres definitioner af EYBİS-kortmodulet på vores bompenge. De med 1. pladsen i dokumenterne rejser i forretningsklasse, dem med 2. pladsen i økonomiklassen.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar