184 mennesker anvendt til køb af 744 buschauffører i Mersin Metropolitan Municipality

Folk søgte meddelelsen om storbyen Mersin
Folk søgte meddelelsen om storbyen Mersin

Metropolitan Municipality, der blev annonceret den 184. februar for køb af 10 buschauffører, der skal arbejde inden for rammerne af Mersin Metropolitan Municipality Transportation Department Public Transport Branch Directorate, sigter begge til at forbedre kvaliteten af ​​den offentlige transporttjeneste og beskæftiger jobsøgende borgere.


744 personer blev interviewet ved at ansøge om en buschauffør fra Metropolitan Municipality. Kandidater, der vil blive bestemt som et resultat af interviewene på Congress and Exhibition Center, har også ret til at gå til styreeksamen.

Metropolitan 184 buschauffør annonceret for køb

Metropolitan Municipality har med annonceringen af, at de vil købe 184 chauffører i reklamen, opfordret kandidaterne til at være fyldt 26 år og have erfaring inden for området. Metropolitan Municipality, gammel type E-klasse eller ny type D-klasse kørekort, psykoteknisk kompetencecertifikat, SRC-1 eller SRC-2 erhvervsmæssig kompetencecertifikat, samt fraværet af strafferegistre eller strafferegister for uærlig forbrydelse, og kiggede efter betingelserne for at have arbejdsprincipper.

I alt ansøgte 744 personer om at blive buschauffører

717 mennesker, 27 mænd og 744 kvinder, ansøgte om meddelelsen om Metropolitan Municipality. Kandidater, der opfyldte kravene i forudvalget, kvalificerer sig til et interview. På Metropolitan Municipality Convention and Exhibition Center var vicegeneralsekretær for Metropolitan Municipality Olcay Tok, leder af transportafdelingen Ersan Topçuoğlu, leder af afdelingen for Mukhtar Affairs Ceren Derkuş og Mersin Metropolitan Culture, Arts, Science, Transportation, Trade and Industry Inc. Jurymedlemmerne, inklusive bestyrelsesmedlem Saim Gül, spurgte kandidaterne ved de 7 borde, der blev oprettet.

Under interviewet blev spørgsmål om deres CV'er, arbejdserfaringer, jobkrav, stressmodstandsniveauer, passagerers følsomhed og sundhedsstatus styret. Kandidater, der vil blive bestemt som et resultat af evalueringen, har ret til at gå til styreeksamen.

“Jeg er så glad, når jeg ser en kvinde ved rattet”

Blandt de 27 kvindelige kandidater erklærede Buse Tipi, at de kunne arbejde i alle slags job, inklusive som chauffør, som kvinde, og derfor ansøgte hun om et job. Tipi sagde:

”I øjeblikket i vores land, når kvinder er så forsømt, kvindedrab øges, og kvinder er så marginaliserede, hører vi sætninger som 'Kvinder kan ikke gøre, hvordan man kan være en driver fra kvinder, kvinder kan ikke gøre det’. Vi gør mænds arbejde meget bedre. Jeg er så glad, når jeg ser en kvinde ved rattet. Hvor smukke de gør deres job. Jeg vil være en af ​​dem. Det er perfekt for vores præsident at tage et sådant skridt og tilbyde disse muligheder. ”

“Hvis du elsker at gøre et job, vil du arbejde”

Serkan Uyanmış erklærede, at han før var en køretøjschauffør i Mersin før og ansøgte om arbejde som en erfaren chauffør. Uyanmış understregede, at han elsker sit job, og sagde: ”Den person, der vil udføre dette job, skal være en chauffør i offentlig transport. Bortset fra det kan det ikke være et hårdt job. Jeg har erfaring. Dette er en uundværlig ting, jeg elsker det. Hvis du allerede elsker et job, vil du arbejde. Hvis du ikke kan lide det, kan du ikke arbejde et sted. Jeg vil gerne takke min formand for at have tilbudt disse muligheder, uanset om jeg er ansat eller ikke. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer