6 arresteret i skrotkorruption på TCDD

Folk arresteret i skrot korruption på tcdd
Folk arresteret i skrot korruption på tcdd

Som svar på spørgsmålet fra CHP Istanbuls stedfortræder Mahmut Tanal erklærede transportminister Mehmet Cahit Turhan, at 6 personale blev udskrevet fra embedsforvaltningen og en medarbejder blev dømt til at blive afskåret fra månedligt.


Turhan sagde, at i alt 2019 undersøgelser af skrotskorruption blev lanceret i 2020-8, 5 var afsluttet, og 3 var stadig i gang. Turhan oplyste, at anklagemyndigheden også greb ind i situationen.

Tanal, CHP, anmodede om oprettelse af en forskningskommission i forsamlingen for korruption i offentlige institutioner.

CHP Istanbul-stedfortræder Mahmut Tanal bragte beskyldningerne om, at "uregelmæssigt skrot blev solgt" på TCDD til forsamlingens dagsorden gennem spørgsmålsforslaget.

Tanal, transport- og infrastrukturminister Minister for transport og infrastruktur Mehmet Cahit Turhan;

  • Er der indledt administrative eller retslige undersøgelser mod TCDD med den begrundelse, at der foretages ulovligt salg af skrot?
  • Er der TCDD-personale, embedsmænd, bureaukrater, der undersøges, suspenderes, afskediges, afskediges, straffes med påstanden om 'skrotskorruption'?
  • Stemmer det, at vognene, der endnu ikke er udløbet, skæres og skrabes på Sivas Bostankaya Station og sælges?

Han stillede spørgsmål.

MINISTER TURHAN: 8 UNDERSØGELSER startet, 6 personer er fjernet

Som svar på CHP's Mahmut Tanals spørgsmål, sagde minister Turhan, at 8 undersøgelser er indledt, 5 er afsluttet, og 3 er stadig i gang i TCDD. Turhan forklarede, at 6 ansatte blev afskediget fra offentlig service på grund af handlingen med 'skrotkorruption', og 1 personale fik en månedlig straf.

Minister Turhan sagde: ”I alt er der foretaget 2019 undersøgelser / undersøgelser i 2020-8 vedrørende krav som ulovligt salg af skrot, korruption og tyveri, 5 af dem er afsluttet, og 3 af dem er stadig under efterforskning. To emner blev forelagt den overordnede anklagemyndighed. Mellem 2 og 2010 blev en person straffet med straf for at skære ud af månedligt og 2020 personer for afskedigelse på grund af handlingen om 'skrotkorruption'. Derudover undersøges rapporterne fra tid til anden, og administrationen igangsættes, og transaktionerne rapporteres til informatøren. ”

Ved at afvise påstandene om, at vogne, der endnu ikke er udløbet, er blevet skåret og skrabet i Sivas Bostankaya Station, sagde Turhan, ”Vogne i Sivas Bostankaya Station blev hovedsageligt fremstillet i 1954, og der blev fremsat forslag om vogne, der ikke var i stand til at bruge dem, og hvis reparationer ikke var økonomiske. og der blev truffet beslutning om afskedigelse. I henhold til lovgivningen blev salget af vogne, der blev bevist, foretaget til Machek- tisk og kemisk industri Corporation (MKEK) Direktoratet for skrotforvaltning (HURDASAN A.Ş.). Vogne og udskæringer af vogne, der ikke er udløbet, er ikke afsluttet ”.

ANMODT OM OPRETTELSE AF FORSKNINGSKOMMISSIONEN FOR SKRAFKORRUPTION I TANAL OFFENTLIG

I mellemtiden krævede CHP Istanbul-stedfortræder Mahmut Tanal, at der blev nedsat en forskningskommission i den tyrkiske store nationale forsamling for at bestemme de foranstaltninger, der skal træffes for at forhindre "skrotskorruption" i offentlige institutioner og organisationer ved at undersøge påstandene om, at statsejede rester blev solgt ulovligt.

Tanal, der afgav et forskningsforslag til forsamlingsformandskabet med sine stedfortrædere, henledte opmærksomheden på nyheden om 600 tons skrotmetalmateriale opbevaret i lagrene i Düzce Kommune, hvis markedsværdi anslås til at være cirka 400 tusind TL, forsvandt, og situationen i TCDD, Det skal ikke siges "skrot". Forsamlingen skal gøre sin del i at undersøge skæbnen for statsejede rester og beskyldninger om 'skrotskorruption'. ”

Tanal, uanset om salg af rester i offentlige institutioner og institutioner, kommuner, universiteter og militære enheder, om resterne blev solgt til privatpersoner, hvor meget indkomst der blev opnået ved salg af rester i offentligheden, om salget af rester i institutionen blev registreret eller endnu ikke udløbet. Han understregede, at spørgsmålene skulle besvares, om materialerne blev skrabet eller vist som skrot.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar