7-etagers moderne Gebze-parkeringspladsbygning er afsluttet

gundogdu undersøgte moderne parkeringshus i gebze
gundogdu undersøgte moderne parkeringshus i gebze

Kocaeli Metropolitan Kommunes generalsekretær Balamir Gündoğdu foretog undersøgelser i den 7-etagers parkeringsplads, som er under opførelse i Gebze distriktscenter.


Kocaeli Metropolitan Municipality bygger en 7-etagers parkeringsplads i en af ​​Gebzes travleste gader. Generalsekretær for Metropolitan Kommune Balamir Gündoğdu foretog undersøgelser på den moderne parkeringsplads, hvor landskabsarkitekturen blev indledt, og som vil blive forfremmet af Kocaeli Metropolitan-borgmester Tahir Büyükakın i marts.

FUNDET I ANMELDELSER

Metropolitan Municipality, der er interesseret i trafikproblemer i ethvert punkt i Kocaeli og udfører de nødvendige undersøgelser, fortsætter med at løse disse problemer ved at parkere i de regioner, hvor der er problemer. I denne sammenhæng undersøgte Balamir Gündoğdu, generalsekretæren for hovedstadskommunen, den 7-etagers parkeringsplads, som stadig er under opførelse i Gebze distriktscenter. Under undersøgelserne blev Gündoğdu ledsaget af vicegeneralsekretær Mustafa Altay, leder af bygningskontrolafdelingen Serkan Ihlamur og repræsentanter for virksomhederne. Generalsekretær Balamir Gündoğdu blev underrettet om, at opførelsen af ​​parkeringspladsen var afsluttet og landskabsarkitektur blev startet.

Sidste relæer lavet

Parkeringspladsen, der er under opførelse på Gebze Kızılay Avenue, vil have et samlet areal på 14 kvadratmeter. Mens asfaltbelægning udføres på de indre veje på parkeringspladsen, hvor arbejdet fortsætter i alle etager, er færdigbehandlingen afsluttet i indvendige arbejder.

497 Køretøjspark

Bemærker, at parkeringspladsen er et vigtigt behov for Gebze-distriktet, Kocaeli Metropolitan Kommunes generalsekretær Balamir Gündoğdu; ”Vores Gebze-distrikt er et af Kocaelis mest befolkede distrikter. Vi byggede en 7-etagers parkeringsplads for at løse trafik og tilhørende parkeringsproblem i vores distrikt. Vores parkeringsplads, der er konstrueret som 3 kældergulve, stueetage og 3 normale etager, har en kapacitet på 497 køretøjer. ”

INDLEDNING I MARS

Bemærk, at parkeringspladsen er udstyret med moderne teknologi, generalsekretær Gündoğdu; „Den parkeringsplads, vi byggede, er udstyret med meget moderne teknologi. Takket være sensorer på parkeringspladserne vil vores chauffører være i stand til at se, hvilke gulve der har huller i indgangen til parkeringspladsen. Vores parkeringsplads vil blive kontrolleret med 7/24 kamera og sikkerhedssystem. På parkeringspladsen går du op til gulve med to elevatorer med en kapacitet på 630 og 800 kg. Derudover vil der være en ny generation af LED-belysning, branddetektorsystem, brandalarmanlæg, lynbeskyttelsessystem (lynstang) og generatoranlæg, der skal bruges til strømafbrydelser. Arbejdet på alle etager er i vid udstrækning afsluttet. Vores teams begyndte at arbejde på landskabsarkitektur. Forhåbentlig i marts vil vores præsident Tahir Büyükakın fremme vores parkeringsplads. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar