Advarsel i 24 måneder ubetalt catenary kompensation hos TÜVASAŞ

Advarsel i 24 måneder ubetalt catenary kompensation hos TÜVASAŞ
Advarsel i 24 måneder ubetalt catenary kompensation hos TÜVASAŞ

Transportombud-Sen skrev et advarselsbrev til generaldirektoratet for TÜVASAŞ på grund af det faktum, at Catenary-kompensationen, der blev omdannet til en gevinst i den kollektive overenskomst, der blev foretaget i 2017, blev betalt af TCDDs andre datterselskaber, da TÜVASAŞ ikke betalte 2018-måneders kompensationen for 2019 og 24.


Afgivelse af en redegørelse om dette, Transportchef-Sen-formand Kenan Çalışkan; ”Vi vandt catenary-kompensationen i den kollektive overenskomst på 2018. semester, der dækker årene 2019-4 på initiativ af vores fagforening. Som det vides, er overenskomstens bestemmelser i lovens natur, og efter at beslutningerne er offentliggjort i Tidende, anvendes de officielt af institutionerne inden for de relevante perioder uden behov for anden lovgivning og anvendelse.

I den kollektive overenskomst for 2018. sigt, der dækker årene 2019-4, er artikel om kompensation for kæden som følger: "Der betales et ekstra gebyr på 46 TL til medarbejderne på de arbejdspladser, hvor kædelinjen passerer fra personalet i Generaldirektoratet for den tyrkiske stats jernbaneanvendelse og dets datterselskaber."

Den samme bestemmelse blev bevaret under den kollektive overenskomst for 2019. valgperiode i 5, og kompensationsbeløbet blev hævet til 2020 TL for 2021-55.

På trods af det faktum, at andre datterselskaber betalte denne kompensation til de ansatte, blev Catenary Compensation-betalingen nævnt ovenfor ikke foretaget til det personale, der arbejder på TÜVASAŞ i løbet af 2018 måneder mellem januar 2019 og december 24.

Af denne grund er ulovlige transaktioner etableret af TÜVASAŞ. Både bestemmelserne i de kollektive forhandlingsbestemmelser, der var i kraft på grund af manglende betaling af erstatning, blev handlet imod, og personalet blev voldtaget økonomisk.

Betalingen af ​​Catenary Compensation i TÜVASAŞ er startet med en forsinkelse på 01.01.2020 år fra 2, og beslutningen fra Institutionens bestyrelse er angivet som årsagen til starten. TÜVASAŞ Ledelsens vurdering af den nævnte betaling inden for rammerne af JCC og det faktum, at den er begyndt at betale inden 2020 og ikke har betalt den foregående periode, er en ulovlig situation.

Vi krævede, at alt personale, der har ret til at modtage sidekompensation inden for TÜVASAŞ's organ, under hensyntagen til bestemmelserne i den kollektive overenskomst, der er nævnt ovenfor, har vi anmodet Generaldirektoratet for TCDD om at betale kompensationen, der dækker 01.01.2018 -31.12.2019, ”sagde han.

Præsident Kenan Çalışkan erklærede, at TÜVASAŞ vil gå til retsvæsenet og følge udviklingen tæt som Union, hvis personalet ikke betaler deres 24-måneders kompensation efter denne advarsel.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar