Elevator Test Center med Equity Remains i Tyrkiet

Elevator Test Center med Equity Remains i Tyrkiet
Elevator Test Center med Equity Remains i Tyrkiet

Industri og Teknologi Institut for arbejdssikkerhed og Inspection General Manager Mehmet Bozdemir, Bursa handelskammer og Industri (BCCI) blev fundet ved elevatoren sikkerhedskomponenter bestået første gang, livet i Tyrkiet, hvor de fleste pålideligt testet 'Elevator Udstyr undersøgelse i Test og udviklingscenter .


afprøvning og inspektion i elevatoren industrien ved BCCI bibringes til Bursa med målet om at reducere afhængigheden af ​​oversøisk Elevator Sikkerhedsudstyr Test og udviklingscenter er en model for Tyrkiet. Ministeriet for industri og teknologi og test- og inspektionscentret, hvor protokollen blev realiseret i juli 2019, blev besøgt af Mehmet Bozdemir, administrerende direktør for industriel sikkerhed og inspektion, og Latif Deniz, provinsdirektør for industri og teknologi. Hostet af BTSO MESYEB General Manager Ramazan Karakök, Bozdemir modtog information om test- og inspektionsområdet.

HAR ET POTENTIAL, DET KAN PITTE EN NÆSTE GEOGRAFI

General Manager Bozdemir sagde, at test- og inspektionsservicen er af stor betydning for elevatorindustrien. Bursa Handelskammer og handelskammeret at udføre prøvning og inspektion tjenester til elevatoren industrien giver betydelige muligheder for selskaber bemærkes, at Bozdemir, sagde centret er en første i Tyrkiet. Bozdemir, seneste projekter ikke kun i Tyrkiet, understregede den tætte geografi ville være en af ​​anlægget vil være centrum for tiltrækning.

“MEDDELELSE KOMMER AT VÆRE I LØFTETESTEN”

Bozdemir oplyste, at centret, der blev lanceret i tråd med sektorrepræsentanters krav, var et vellykket projekt. Test og inspektion midten af ​​industrien i dannelsen af ​​nationale mærker i Tyrkiet giver udtryk Bozdemir bidrage, "Bursa visionær ved handelskammeret blev underskrevet til et projekt. Dette center vil være et vigtigt brand i fremtiden. Når det kommer til elevatorstyring, er det kun BTSO MESYEB, der kommer til at tænke på. Dette center, som vil tilføre strøm til brand værdi af selskabet, Bursa og en stor chance for Tyrkiet. Takket være de skridt, der er taget, vil dette center give bedre resultater i den nærmeste fremtid. ” sagde han.

"Egne indtægter ophold i Tyrkiet"

Ramazan Karakök, General Manager for BTSO MESYEB, sagde, at de detaljerede test af sikkerhedskomponenterne, der blev brugt i elevatorer, kun blev udført i udlandet under akkrediterede forhold. Karakök sagde, at 'Elevator Safety Equipment Test and Development Center' er et vigtigt center, hvor elevatorens sikkerhedskomponenter kan testes, 'Der er ikke noget laboratorium i vores land til at måle og forbedre kvaliteten og kvaliteten af ​​elevatorens sikkerhedsdele. Med dette projekt udført de mere omfattende test i udlandet på bekostning af 3, 1 Tyrkiet og vi sigter mod at blive udført på en kvalificeret måde. Således vil vores egne indtægter blive holdt i landet. Vi vil gerne takke Mehmet Bozdemir, General Manager for Industrial Products Safety and Control og M. Latif Deniz, provinsdirektør for industri og teknologi for deres støtte til projektet. ” brugte udtryk.

Ramazan Karakök tilføjede, at test- og inspektionscentret er det første laboratorium, hvor liftsystem, bremsesystem, hastighedsregulator, kofanger, skinner og elevatormotorer kan testes separat, eller elevatordele kan testes som integreret.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar