TÜVASAŞ og ASELSAN vil samarbejde om national el-togproduktion

Aselsan vil samarbejde med Tuvasas til national produktion af elektriske tog
Aselsan vil samarbejde med Tuvasas til national produktion af elektriske tog

Der blev underskrevet en aftale mellem TÜVASAŞ og ASELSAN, hvor det nationale elektriske togsæt skal bygges inden for rammerne af '12-investeringsprogrammet', der blev offentliggjort den 2020. februar 11 og udarbejdet i tråd med de 2020. udviklingsplanmål. I henhold til denne aftale vil ASELSAN fremstille kritisk udstyr i produktionen af ​​National Train.


Forberedt i tråd med de 2020. udviklingsplanmål inden for rammerne af 11-investeringsprogrammet; Siden 2020, yderligere Højhastighedstog Set fra udlandet kan ikke opnås, og det krævede togsæt Tyrkiet Wagon Industry Co Det blev besluttet at blive produceret i (TÜVASAŞ). I tråd med præsident Recep Tayyip Erdogans beslutning blev det besluttet, at TÜVASAŞ, der producerer indenlandsk og national produktion, vil støtte indenlandske virksomheder.

Nationale elektriske togsæt afsluttes i år

Det blev lært, at ASELSAN vil støtte National Electric Train Set, som blev afsluttet med design- og produktionsarbejdet af TÜVASAŞ efter meddelelsen fra ministeren for transport og infrastruktur, Cahit Turhan, der erklærede, at prototypen til National Electric Train Sets vil blive afsluttet på skinnerne i år. Inden for rammerne af den nye aftale har det vist sig, at ASELSAN's National Electric Train Sets vil producere motoren og de elektroniske komponenter lokalt. Når han talte om projektet, sagde Cemal Yaman, præsident for Railroad-Business Union Branch: “Inden for rammerne af de offentlige investeringer i 2020 vil 45 elektriske togsæt blive produceret af TÜVASAs generaldirektorat. Dette er en enorm investering for os, og det er vigtigt for TÜVASAŞs fremtid. Jeg vil gerne takke vores præsident Recep Tayyip Erdoğan for hans støtte og ministeren for transport og infrastruktur Cahit Turhan og TÜRK-ŞŞ GENERAL præsident Ergün Atalay og TÜVASAŞ General Manager İlhan Kocaaslan.

TÜVASAŞ arbejder fortsat med det første design af National og Domestic Electric Train Set og forbereder sig på at fremstille Milli Tren med lokale faciliteter. National Toget fremstillet i TÜVASAŞ er designet med et aluminiumskrop og sigter mod at være den første i denne funktion. Det 160-køretøjssæt med en hastighed på 5 km / t med høj komfortegenskaber er designet i henhold til intercity-kørslen. Derudover er National Toget designet til at imødekomme alle behov for handicappede passagerer.

Tekniske specifikationer for National Electric Train Set

 • Maks hastighed: 160 km / t
 • Køretøjets karosseri: aluminium
 • Rail Clearance: 1435 mm
 • Akselbelastning: <18 tone
 • Udvendige døre: Elektromekanisk dør
 • Pande vægdøre: Elektromekanisk dør
 • bogie: Drevet boggi og ikke-boggi boggi på hvert køretøj
 • Kurveradius: 150 m.Minimum
 • Gauge: DA 15273-2 G1
 • Drevsystem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passageroplysninger: PA / PIS, CCTV
 • Antal passagerer: 322 + 2 PRM
 • Belysningssystem: LED
 • Klimaanlæg: DA 50125-1, T3 Klasse
 • Strømforsyning: 25kV, 50 Hz
 • Udetemperatur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-overholdelse: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Antal toiletter: Vacuum Type Toilet System 4 Standard + 1 Universal (PRM) toilet
 • Tegn ramme pakke: Automatisk kobling (Type 10) Semi automatisk koblingRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar