BTS-medlem protesterede foran eksil TCDD-hovedkvarter

BTS medlem eksil tcdd generaldirektorat blev protesteret mod ham
BTS medlem eksil tcdd generaldirektorat blev protesteret mod ham

Unal Karadağ, der er medlem af United Transport Staff Staff Union og som arbejder som viceadministrerende direktør i TCDD 3. distriktsdirektorat Izmir Traffic and Station Management Service Directorate, blev presset af fagforeningen foran TCDDs generaldirektorat.


Pressemeddelelsen læst af BTS-præsident Hasan Bektaş er som følger;

Vores jernbaner, der blev oprettet for at levere transporttjenester i vores land for 164 år siden, har bragt civilisationen, uanset hvor de gik, mens de leverede transporttjenester. Landsbyer, byer blev dannet omkring stationerne og stationerne, og med erklæringen fra Republikken spillede de en vigtig rolle i udviklingen af ​​vores land. Kort sagt; Som Gazi Mustafa Kemal sagde: “Velstanden og Umran revolverer jernbaner.”

Denne værdifulde institution begyndte desværre at falde i 1950'erne, og siden begyndelsen af ​​2000'erne, ud over de ulykker, der begyndte og fortsatte med den accelererede togulykke i offentligheden på grund af de forkerte transportpolitikker, er AKP-regeringen også begyndt at blive nævnt med uværdige udnævnelser, politiske kadrer og eksil i de senere dage. .

I de sidste 164 år af sin 20-årige historie, især med de regler, der forårsagede opløsning af TCDD under liberaliseringsnavnet, forvoldte ledelsesmetoden, som blev forvrænget på en måde, som den ikke fortjente, skade på erhvervslivet, især med de nylige applikationer.

I dag står vi over for et af de diskriminerende, vilkårlige, kompromisløse og personale trin fra TCDD-bureaukrater, der følger instruktionerne fra AKP-regeringen og Memur-Sen.

Ünal Karadağ, der er medlem af vores fagforening og arbejder som assisterende manager i Izmir TCDD 3. regionale direktorat, trafik- og stationsstyringsdirektorat, blev eksileret til Malatya under navnet den såkaldte rotation.

Det er klart, at denne eksil var en trussel for vores Union før vores medlem, Ünal Karadağ.

Alle burde vide meget, at Ünal Karadağs eksilbeslutning blev truffet i de rum, hvor Memur-Sen markedsførte arbejderne i de sociale kontrakter.

Det er mere end uretfærdigt bare at "udvise en hårdtarbejdende person, som ikke har nogen undskyldning end at være forenet," såvel som hans familie, der har været formand for en midlertidig told, fordi den ikke har været berettiget til offentlig og ikke opfylder ansættelsesbetingelserne.

Vi især i den sidste proces; Personalepolitikken implementeret af TCDD Trafik- og Stationsstyringsafdeling, især

Ulovligheden af ​​ikke-tildelte opgaver på jernbaner,

TCDD's opdeling i to som infrastruktur og togstyring,

De reelle årsager til Çorlu og Marşandiz togulykker,

Tilbagetrækning af fast ejendom, der hører til jernbanerne,

Afslut ansøgninger, der truer arbejdsmiljøet,

Og vi delte vores udtalelser og evalueringer om mange spørgsmål med institutionens embedsmænd, pressen og offentligheden.

I dag er jernbanerne, der accepteres som det sikreste transportsystem i verden, omdannet til et system, som borgerne er nødt til at bruge i frygt som et resultat af beslutningerne og praksis fra bureaukraterne, der kommer til ledelse i TCDD.

I dag, som et resultat af en ledelsesmetode, der er ansvarlig for katastroferne, der forårsagede flere borgers død og skader af hundreder, fra Pamukova til Tavsanci, fra Corlu til Marşandiz.

Vi har i lang tid været vidne til, at medlemmer og ledere af pro-unionen er ubetinget udnævnt, og at mange øverste ledere i stigende grad er blevet bestridt.

Vi overvåger ængsteligt udnævnelsen af ​​mennesker, der ikke har den mindste viden om jernbanen kun gennem politiske motiver.

Når vi siger, at jernbaner er en institution, der skal huskes med videnskab, fortjeneste og erfaring, er vi vidne til at foretage uuddelte aftaler med en stædig, uvidenskabelig tilgang.

TCDD-styring; Det faktum, at det forstyrrer de laveste rækker i vores organisation ved at ignorere love og regler viser omfanget af denne hensynsløshed.

Vores fagforening BTS; Mens han beskyttede medlemmers rettigheder og interesser, stod han et sted, hvor han skabte reel unionisme og kæmpede for udviklingen af ​​jernbaner mod dette negative billede af jernbanerne, da han præsenterede sine meninger og forslag på en konstruktiv måde i sine møder med institutionens ledere, når det var nødvendigt, og advarede mod fejlene, når det var nødvendigt, og pressede i denne sammenhæng Han delte tappert metodernes tilgang til vores fagforening.

Selv om BTS er et ærligt medlem af KESK, de offentlige arbejderes rigtige stemme, er det en union med årtiers historie som medlem af International Transport Workers Federation (ITF) og European Transport Workers Federation (ETF).

Til dato har vi haft mange angreb mod vores Union og vores medlemmer. Han fortsatte imidlertid sin kamp uden at modstå hvert angreb, tog et skridt tilbage fra det punkt, han kendte korrekt, og blev en forsvarer af en linje, der ikke tøvede med at vise solidaritet med alle slags fejl på alle livets områder, nationalt og internationalt.

Vi ønsker, at alle skal vide, at de vil afvise dette angreb med den samme følelse af beslutsomhed og solidaritet.

Efter eksport af vores medlem af vores fagforening tog vi ikke et skridt hen imod løsningen af ​​problemet på de møder, vi afholdt med TCDD-generaldirektør og vicechef for TCDD-trafik- og stationstyringsafdelingen, og stod bag denne ulovlige opgave under navnet rotation. TCDDs generaldirektorat begår en forbrydelse ved at udføre denne handling mod love og regler.

Vi ringer igen herfra. Vi anmoder om annullering af transaktionen ved hurtigst muligt at opgive denne forkerte ansøgning. Ellers vil vores fagforening indgive en kriminel klage over ansvaret for denne ulovlige praksis, og det skal være kendt, at vi vil fortsætte vores bestræbelser og organisere handlinger og aktiviteter på et legitimt grundlag.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar