De mudrede veje rengøres i Marmara Highway Study

De mudrede veje rengøres i undersøgelsen af ​​Marmara Highway
De mudrede veje rengøres i undersøgelsen af ​​Marmara Highway

Vejene, der er dækket med mudder under arbejderne på Akyazı-lokaliteten på motorvejen North Marmara, renses af Akyazı Kommune.


Marmara Highway, der vil passere gennem Akyazı District of Sakarya; På grund af dets arbejde i den del af Osmanbey, der passerer gennem Eskibedil District, udføres rengøringen af ​​mudderet på hovedvejen fortsat med visse intervaller af kommunalteams.

Da motorvejsarbejderne vil fortsætte indtil udgangen af ​​2020; Chauffører blev bedt om at bruge deres køretøjer langsomt og omhyggeligt for at undgå ulykker under overvejelse af vejarbejdet, mens de gik på denne rute i arbejdsprocessen.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar