Borgmester Demir 'Det bedste system til Samsun Trolleybus'

Det mest passende system til præsident Demir Samsun trolleybus
Det mest passende system til præsident Demir Samsun trolleybus

Samsun Metropolitan Municipality borgmester Mustafa Demir sagde, "Det mest egnede system til Samsun er det elektriske dækhjulede trolleybus-system med det arbejde, vi har gjort indtil videre."


Samsun Metropolitan-borgmester Mustafa Demir sagde: ”Som du ved, vil vi ikke fortsætte med dette system fra Tekkeköy til lufthavnen, fra universitetets tur, som jeg nævnte i min valgkampagne, til Taflan. Faktisk er det mest velegnede system til Samsun det elektriske trolleybus-system med det arbejde, vi har udført indtil videre. På dette system falder driftsomkostningerne til 5 ud af 1, og du kan nemt køre dem på boulevard på den kendte vej uden at skulle oprette en ekstra linje. Ét træk ved det er, at vi nemt kan etablere stejle forbindelser fra alle slags skrå veje. ”samsunsonhab er)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar