Prioritet for den nuværende lejer ved Grand Istanbul busterminal

Første lejer tilgængelig i den store busstation i Istanbul
Første lejer tilgængelig i den store busstation i Istanbul

Mens butikker og forretningsområder i Greater Istanbul Bus Terminal, som ejes af İBB, lejes ud, vil prioriteringen være for de nuværende lejere. IMM, der ikke kun sigter mod profit og fortjeneste, sigter mod at levere en mere pålidelig service med denne forståelse.


Ledelsen af ​​Istanbul Bus Terminal, der blev bygget i henhold til build-drive-transfer-modellen, og hvis 25-årige driftsperiode sluttede den 5. maj 2019, har været i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) siden 9. september. Så snart levering, İBB, der udfører et omfattende vedligeholdelses-, reparations- og rengøringsarbejde inden for Otogar, åbnede et bud på leje af kommercielle virksomheder. Boğaziçi Yönetim AŞ, et datterselskab af IMM, er blevet tildelt bud.

Prioritet over for eksisterende lejere

İBB og Boğaziçi Yönetim AŞ besluttede at prioritere de operatører, der faktisk opererer i driften af ​​handelsområder beliggende ved busterminalen. İBB var opmærksom på præferensen for de operatører, der arbejdede på arbejdspladsen, skabte værdi og opfyldte deres forpligtelser over for Bus Terminal-ledelsen.

Da Otogars 25-årige kontrakt var XNUMX år gammel, sluttede tildelingsdokumenterne ved udgangen af ​​den gamle kontraktperiode. IMM sigter mod at gøre busstationen til et sikkert sted for alle Istanbul-beboere uden overskud eller overskud.

ALLE TILFÆRDE MED DEN NYE AUTOGRAFI

I denne sammenhæng arbejder Istanbul Metropolitan Municipality og operatøren Boğaziçi Yönetim AŞ fortsat med at arbejde følsomt for en busstation, som alle Istanbul-beboere kan bruge i fred. IMM udførte et omfattende reparationsarbejde efter overtagelsen af ​​busstationen. Det implementerede det centrale betalingssystem og lettet den trafik, der opstår ved ind- og udgangen. Offentlige områder, især toiletterne, som tidligere har modtaget mange klager, begyndte at blive renoveret under kontrol af Boğaziçi Yönetim AŞ. Både Istanbulitter og håndværkere er tilfredse med busterminalen, som tidligere blev nævnt med mange negativiteter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer