Halkalı Mod det andet bud i Kapıkule High Speed ​​Line

Halkali mod det andet bud i fast-track-linjen
Halkali mod det andet bud i fast-track-linjen

Byggeriet startede mellem Edirne og Havsa Halkalı-Kapıkule højhastighedstoglinieprojekt fortsætter. Ali Ihsan Uygun, General Manager for TCDD Enterprise, besøgte liniebyggerierne, der var planlagt afsluttet i 2024 og modtog information.


SabahIfølge nyhederne om Murat Savaş; Inden for undersøgelsesområdet Halkalı-Çerkezköy Det anføres, at arbejderne foregår med henblik på bud i konstruktionen af ​​sektionen. Hvilket reducerer rejsetiden mellem Istanbul og Edirne fra 3,5 timer til 1 time og 35 minutter Halkalı-Kapikule højhastighedstogslinje fortsætter uafbrudt. Byggearbejder på linjen fortsætter mellem Edirne og Havsa. Inden for rammerne af værkerne, der vil vare i 4 år, 76 kilometer Halkalı-Çerkezköy og det anføres, at undersøgelserne foregår med henblik på bud.

Çerkezköy- Det blev tidligere annonceret, at projektet, der har en tilbudspris på 530 millioner euro i Kapikule-sektionen, vil bruge 275 millioner euro i EU-tilskud. Edirne-Havsa undersøge arbejdet mellem Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Generelt Business Director Ali Ihsan relevant, udbuddet om opførelsen af ​​området Saline (Italien) modtaget oplysninger fra myndighederne -Handles partnerskab. Når denne linje åbnes, vil gods og mennesker transporteres over 200 km / t. Halkalı- Med indførelsen af ​​Kapıkule-jernbanelinjen afsluttes den sidste fase af forbindelsen til transeuropæiske transportnet i høj kvalitet.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar