Arbejdsløshed slutter, hvis Sivas Railway City

Hvis Sivas er en jernbaneby, slutter arbejdsløsheden.
Hvis Sivas er en jernbaneby, slutter arbejdsløsheden.

Abdullah PEKER, formand for fagforeningen Transport og jernbane medarbejdere, afgav en pressemeddelelse for arbejdsløshed i Sivas. Peker berørte mange emner i sin erklæring.


Vi ser, at vores forretningsfolk fra Sivas afholder sig fra at investere i deres hjemland.

Vores eksisterende institutioner mister konstant blod.

Løsningsopskriften på arbejdsløshedsproblemet, TÜDEMSAŞ, har sagt i skriftlige og visuelle medier i årevis. Vi beklager at sige, at der ikke er foretaget en positiv undersøgelse på dette tidspunkt. Sivaslis eneste håb er brøddøren TÜDEMSAŞ

Alle vores politikere, bureaukrater og ngo'er klager over arbejdsløshedsproblemet, og vi ved, at folk vil have job, når de kommer til Sivas.

Arbejdsløsheden slutter, hvis Sivas Railway City skulle være det.

Mens det var Sivas Railway City for mange år siden, var det langt væk fra dette sted i disse dage. To vigtige faktorer for udviklingen af ​​Sivas er udviklingen af ​​High Speed ​​Train (YHT) og TÜDEMSAŞ. Når High Speed ​​Train Services starter, starter det med let transport til vores by med pengestrøm og investeringer.

Hvis TÜDEMSAŞ udvikler sig, vil pengene, der strømmer til det nuværende Sivas-marked, stige til ti millioner lira pr. Måned og fyrre millioner lira. Disse to faktorer vil afslutte arbejdsløsheden i Sivas og få industrien til at slå sig ned.

I øjeblikket er YHT planlagt at stoppe ved 2 stationer i løbet af en 9-timers rejse og siger, at arbejdsløshed og fattigdom vil forsvinde i Sivas. Efter Ankara, Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, når Sivas efter Yıldızeli. Det faktum, at det vil tilføje kommerciel og socio-kulturel værdi til højhastighedstogbosættelserne, der passerer her, giver merværdi til landets økonomi, der vil genoplive turismen med promoveringen af ​​disse provinser.

TYRKIET TÜDEMSAŞ af de ældste Kurmi.

Vores mål er ikke at slå Bagci, men at spise druer.

Datterselskabsorganisationer, der kan afkorte arbejdsevnen og transport af virksomheder og skabe arbejdsstyrke, der understøtter produktion, bliver mere effektive og produktive i disse byer, og stoppe befolkningsvæksten i store byer og give incitamenter til andre provinser, vil også balancere befolkningens fordeling.

Den vigtighed, der skal tillægges Sivas og Kayseri, som er porten mod øst fra Ankara, og det samfund, der udgør landets mosaik, har ønsket om at komme videre inden for områder som videnskab og uddannelse med sin industri, med dens transport, hvilket vil muliggøre en bedre udvikling med top jobbeskæftigelse. Fordi de konstant holder dagsordenen for arbejdsløsheden i vores lokale presse

Tak ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer