Hvorfor afsløres ikke resultater fra TCDD 356-rekruttering oral eksamen?

Hvorfor resultaterne af tcdd-arbejderens mundtlige eksamen ikke forklares
Hvorfor resultaterne af tcdd-arbejderens mundtlige eksamen ikke forklares

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) træder de 1500 kandidater lukke til 356 resultatet af hans mundtlige eksamen for rekruttering af omkring 190 dage, trods lejlighedsvise vedtagelsen af ​​forklaringen.


Mundtlige prøver af kandidater, der ansøgte gennem İşkur blev afholdt af TCDD i august 2019. I september blev TCDD General Manager imidlertid İsa ApaydınEfter afskedigelsen kunne de mundtlige eksamensresultater ikke meddeles.

Det blev rapporteret, at intensiteten af ​​Cahit Turhan, ministeren for transport og infrastruktur i Republikken Tyrkiet, først citerede manglen på at meddele resultaterne af TCDD-rekrutteringssamtalen, og derefter at sikkerhedsundersøgelsen, der blev udført af de relevante institutioner for deltagerne, endnu ikke var afsluttet. Efter offentliggørelsen af ​​den mundtlige undersøgelse blev sikkerhedsundersøgelserne imidlertid forvirrede på grund af det faktum, at tildelingsdokumentet var under udarbejdelse.

I henhold til den annoncetekst, der blev offentliggjort af TCDDs generaldirektorat den 4. april 2019, ville der i alt 86 arbejdstagere, inklusive 42 togarbejdere, 188 jernbanevirksomheder, vedligeholdelses- og reparationsmaskineoperatører, 40 jernbanevirksomhedsreparatører og 356 portkranoperatører, blive ansat.

Kandidater, der tog den 356 rekrutterings mundtlige eksamen, bad TCDD General Manager Ali İhsan Uygun om at forklare resultaterne og eliminere lidelsen, som de har oplevet i flere dage, uden at overhale andres ret.

CHP Sivas stedfortræder Ulaş Karasu forelagde et spørgsmål Forslag

Den 08.10.219 fremsatte CHP Sivas stedfortræder Ulaş Karasu et spørgsmål om anmodning fra ministeren for transport og infrastruktur Mehmet Cahit Turhan om at svare:

  • Hvad er grunden til, at interviewresultaterne ikke er blevet annonceret i den sidste 3 måned?
  • Hvad er grunden til at gennemføre det pågældende interview, ikke i form af en skriftlig eksamen?
  • I betragtning af datoen for samtalen har det faktum, at den planlagte rekruttering af personale ikke er afsluttet i løbet af denne periode, ført til forstyrrelser i TCDD's opgaver og ansvar?


chat

1 Kommentar

Yorumlar