RSD afholder konference- og certificeringskonference om jernbanesystemer

Konference- og certificeringskonference, der skal arrangeres i rsd-jernbanesystemer
Konference- og certificeringskonference, der skal arrangeres i rsd-jernbanesystemer

Det sigter mod Rail Systems Association (RSD) at arrangere konferencer, paneler og topmøder i forskellige byer, især i Ankara, Istanbul og Eskişehir, for at støtte udviklingen af ​​vores lands jernbanesystemindustri og den personlige udvikling af ingeniører, der opererer inden for jernbanesystemets sektor.


Rail Systems Association afholder "Konformitets- og certificeringskonference om jernbanesystemer" den 28. februar 2020. Det sigter mod, at denne konference vil finde sted i Ankara i 1 (en) dag og består af 3 (tre) paneler og 1 (en) hovedtale. Deltagelse i konferencen er gratis. Denne konference afholdes; Jernbanekøretøjer, bybanesystemer og signalisering vil samle alle interessenter i sektoren under en fælles og nuværende overskrift.

Konferencen om overensstemmelse og certificering i jernbanesystemer samler institutioner, kommuner, leverandører og underleverandører den 28. februar 2020.

Konferenceinformation

  • Konference navn: Konformitets- og certificeringskonference i jernbanesystemer
  • Dato: 28. februar 2020
  • Beliggenhed: Ankara / Tyrkiet konference
  • Sted: Ostim Conference Hall

Til konferenceprogram KLIK HER


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar