Maskinindustri Mål Mexico

Maskinindustriens mål er mexico
Maskinindustriens mål er mexico

I de sektorielle udbudsudvalg, der blev arrangeret af Bursa Chamber of Commerce and Industry for at øge eksporten af ​​virksomheder, var det nye stop Mexico, den 15. største økonomi i verden. I den organisation, der er organiseret for maskinsektoren, søgte BTSO-delegationen nye måder at samarbejde på.


Inden for rammerne af de sektorielle handelsudbudsudvalg, der var organiseret af BTSO med støtte fra handelsministeriet, afholdt mere end 20 virksomhedsrepræsentanter, der opererer i maskinsektoren, vigtige begivenheder i Monterrey, Mexicos vigtigste industriby. BTSO-medlemmer, der undersøgte de nyeste teknologiprodukter fra deres sektorer på Expo Manufactura 2020 Fair, hvor mange forskellige teknologier, såsom værktøjsmaskiner, plastik, automatiseringsrobotik, additivfremstilling og produktion af medicinske maskiner blev udstillet, lagde grundlaget for handel med nye virksomheder i Mexico, den næststørste økonomi i Latinamerika. . Inden for programmets rammer etablerede Bursalı-virksomheder, der afholdt bilaterale forretningsmøder med mexicanske virksomheder på standen, der blev oprettet inden for udstillingsområdet af BTSO, vigtige forretningsforbindelser.

NÆRMERE TIL 100 FORRETNINGSMØDER VAR HELT

BTS Bozkoy, præsident og CE Engineering-generaldirektør Cem Bozdağ sagde, at de bilaterale forretningsforhandlinger var meget produktive, og sagde: ”Der er et stort marked især for vores sektor. Vi forstod bedre, hvorfor vores stat bestemte Mexico som målmarkedet. Der er et stort potentiale for tyrkiske virksomheder til at gøre forretninger. Vi arbejder også på at evaluere dette potentiale korrekt med støtte fra vores ministerium og koordineringen af ​​vores afdeling. Vi håber at se de positive resultater af næsten XNUMX jobsamtale, som vi snart har realiseret. I den forstand vil vi gerne takke vores præsident for Bursa Chamber of Commerce and Industry, İbrahim Burkay, og vores handelsministerium, der gav os denne mulighed. ”

”VI HAR FORDELET AF AT TAGE INTERVIEWERNE PÅ VORES STAND”

Med konstatering af, at Expo Manufactura er en af ​​de vigtigste messer i Mexico, udtrykte Bluetech Company Manager mekanisk ingeniør Serdar Alat, at de havde lejlighed til at mødes ansigt til ansigt med mange virksomheder inden for arrangementets omfang. Alat sagde, at begivenheden var produktiv for alle deltagende virksomheder, sagde Alat: ”Den vigtigste faktor i organisationens effektive afvikling var, at det var en stand med BTSO i messeområdet. Vi deltog her ikke kun som besøgende, men også som standsejer. Derfor var det en stor fordel at have forretningsforhandlinger på vores stand. BTSOs ekspertteam gav alle former for støtte til delegationen. Denne organisation har været en af ​​de mest effektive blandt de messer, jeg har besøgt indtil videre. ” sagde han.

“VI VIL fortsætte med at arbejde for at øge eksporten”

Münir Özgat, administrerende direktør for Etka-d Firm, sagde, at sektorudvalg for indkøb af indkøb organiseret af BTSO yder alvorlige bidrag til virksomhederne. Interviews med de store mexicanske virksomheder, der har realiseret i løbet af organisationen Özgat, "Hernede tager vi vores sted Room 'hvis Tyrkiet Bursa Magic Magic' er et resultat af visionen. Vi som erhvervsliv vil fortsætte med at arbejde uden at stoppe for at øge eksporten af ​​vores by. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar