Ministeriet for sundhed rekrutterer 8844 kontraheret personale

Ministeriet for sundhed til at tage ansat personale
Ministeriet for sundhed til at tage ansat personale

I henhold til resultaterne af den offentlige personaleudvælgelsesundersøgelse (KPSS), der skal ansættes i provinsenes organisationstjenesteenheder for Sundhedsministeriet i overensstemmelse med bestemmelsen (B) i artikel 657 i embedslovens lov nr. 4 og artikel 663 / A i dekretloven nr. 45, sekundær uddannelse, førskoleuddannelse, I alt vil 8.844 ansat sundhedspersonale blive ansat på bachelor- og kandidatniveau.


KPSS-2020/4 præferencevejledningen, der inkluderer kontrakterne sundhedspersonalestillinger, der kan foretrækkes på sekundær-, associerings- og bachelorplan, vil blive offentliggjort på ÖSYMs websted.

Resultater for 2018-KPSS, 2018-KPSS Secondary Education og 2018-KPSS Associate Degree-eksamensresultater bruges til stillinger på bachelor-niveau i præferencesprocedurer.

Kandidater vil være i stand til at træffe deres valg mellem 14. og 20. februar 2020 ved at indtaste TR-identitetsnummer og adgangskode på ÖSYMs websted i henhold til reglerne, der er angivet i præferencesvejledningen. Præferencelister sendt via mail eller sendt til ÖSYM eller sundhedsministeriet er ikke gyldige.

Kandidater, der ønsker at vælge stillinger som audiolog, perfusionist, tale- og sprogterapeut og sundhedsfysiker og som har kandidatuddannelse inden for beslægtede områder (KUN I MASTERPROGRAM eller DOCTORATE PROGRAMS) indtil 18:2020 den 17.00. februar 6, Ministeriet for Familie-, Arbejds- og Socialtjenester-Arbejdsgeneralen Direktoratet skal ansøge om den ekstra servicebygning (GMK Bulvarı nr: 2 Etage: XNUMX Kızılay / ANKARA) personligt.

Kandidater, der ikke personligt kan ansøge; Notariseret kopi af det tyrkiske identitetskort / ID-kort med andragendet og en notarisk kopi af eksamensbeviset / eksamensbeviset på kandidat- / doktorgradsniveau (eller en kopi af YÖK-beslutningen taget som et ekstra navn, hvis nødvendigt) af universitetet Familie De vil være i stand til at sende den officielle korrespondenzeadresse fra Arbejds- og socialministeriets generaldirektorat for Arbejd (Ministeriet for familie, arbejdskraft og sociale tjenester - Generaldirektoratet for Arbejd Emek Mh. 17. Cd. Nr.: 13 Çankaya / ANKARA) via registreret mail. Andragender, der ikke nåede til institutionen pr. 18. februar 2020, vil ikke blive behandlet.

Kandidater, der træffer andre valg end stillinger som audiologer, perfusionister, tale- og sprogterapeuter og sundhedsfysikere, der er uddannet en kandidat- eller doktorgrad, vil ikke indgive nogen ansøgning til Generaldirektoratet for Familie-, Arbejds- og Socialtjenester.

Kandidater, der har dimitteret eller dimitteret fra ansøgningen med ansøgning fra afskaffet statspersonaleformandskab, har ikke behov for at ansøge igen.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar