Øjeblikket af ulykke med lastbilen, der prøver at bryde gennem den lukkede barriere, er på kameraet

tog styrtede ned i varevognen og forsøgte at bryde barrierer i opiumet
tog styrtede ned i varevognen og forsøgte at bryde barrierer i opiumet

Godstoget 44015, der gjorde Eskişehir Konya-ekspeditionen, ramte lastbilen med en plade af 03 PT 378 under ledelse af Uğur Çankaya, som distribuerede brød nær Sülümenli by Afyon og forsøgte at krydse jernbanen ved at krydse barriererne, mens barriererne blev lukket ved planovergangen.


Ifølge de modtagne oplysninger blev der ikke tabt liv i ulykken, der fandt sted, mens lastbilen blev ramt hårdt ved siden af ​​toget. Lastbilchaufføren, der blev såret i ulykken, blev ført til hospitalet med en ambulance til stedet.

En undersøgelse af ulykken blev lanceret.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar