Højhastighedstogtjenester til Eskişehir People

Specielle højhastighedstogtjenester kommer til befolkningen i Eskisehir
Specielle højhastighedstogtjenester kommer til befolkningen i Eskisehir

Der blev afgivet en flash-erklæring om højhastighedstoget, hvor Eskişehir-beboerne ikke kunne finde billetter. "Ankara og Istanbul direkte højhastighedstog sæt begynder at køre inden for et par måneder," sagde Orhan Durmus fra AK-partiet.


Da højhastighedstoget blev taget i brug, blev hovedlinjetogens tjenester stoppet. På grund af passagerernes tæthed er andre hovedlinjer startet igen, men Eskişehir Express blev desværre ikke returneret. Anadolu Avisskribent Ali Baş var flyttet til hjørnet af 27. januar, at Eskişehir-folk, der ikke kunne finde et sted i High Speed ​​Train, ville have Eskişehir Express tilbage. AK Party Tepebaşı kommunalbestyrelsesmedlem Orhan Durmuş, en af ​​kommentatorerne til programmet "Pulse of Eskişehir", der blev sendt direkte på ES TV, afgav en erklæring, der lettede alle over Eskişehir Express, der blev rejst af Ali Baş. Han meddelte, at de 3 High Speed ​​Train-sæt, der vil gå direkte til Ankara og Istanbul fra Durmus Eskisehir snart vil være i tjeneste.

TID TIL START

Han understregede også, at de nye YHT-sæt vil komme til Eskişehir ved at evaluere erklæringerne fra AK-partiet Orhan Durmuş transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan, som vil blive produceret i TÜLOMSAŞ. Durmuş sagde: ”Da vores minister kom her, gav han os gode nyheder. YHT plejede at gå til Pendik, nu står det indtil Söğütlüçeşme. Efterspørgsel steg. Eskişehir-beboere elskede High Speed ​​Train, efterspørgslen steg meget. Eskişehir har dog en kvote på 50 procent. Indtil den sidste dag har Eskişehir en kvote på 50 procent til Istanbul. Det forlader sin sidste dag og er åben for alle. De sagde, at graden af ​​manglende opfyldelse af efterspørgslen var 5 procent. Ikke desto mindre vil Eskişehir, der flytter togsæt, både til Ankara og Istanbul, begynde at køre inden for et par måneder. Det vil være højhastighedstoget. Eskişehir-beboere startede moderne komfort. Vi vil ikke tvinge Eskişehir-beboerne til et konventionelt tog som Fatih Express. 12 sæt blev taget, og 2 af dem blev leveret i øjeblikket. Der modtages yderligere 4 om et par uger. De er alle i juni. Fra disse vil der blive tildelt Eskişehir i form af et sæt på 3. Der vil være fly til Istanbul og Ankara med afgang fra Eskişehir. Sæt vil blive justeret om dette, ”sagde han.

ET NYT TARIF vil blive indstillet

Durmuş afgav også vigtige udsagn om den enorme stigning i YHT-abonnementsgebyrer. Han påpegede, at der vil blive truffet aftaler om stoppet løn. Durmuş sagde: ”Der er en undersøgelse af abonnementsgebyrer. På grund af den høje passagerefterspørgsel blev årsagen til fjernelse af disse abonnementsrabatter givet, at der blev fastlagt en ny takst, hvor brugerne af abonnenterne undertiden kører med toget med tomme sæder, så rabatten blev bestemt af passagererne, der reagerede på det. Jeg modtog dog oplysninger om, at de vil blive håndteret i den nærmeste fremtid, og en told vil blive fastlagt igen. ”

Anadolu Avisskribent Ali Baş opsummerede klagemålet for Eskişehirs befolkning med disse sætninger: ”Se, der er ingen flyvning til Istanbul! Der er ikke plads til højhastighedstog! Der er faktisk ikke noget sted i ”hovedlinjetog”! Du giver ingen fly, bare give Eskişehir udtryk! ”(den Anadolugazete)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar