Tak besøg til metropersonale, der redder din hund

Tak til metropersonalet, der reddede copeau
Tak til metropersonalet, der reddede copeau

Kadıköy Metro-medarbejdere reddede hunden, hvis tass sad fast i rulletrappen på metrostationen. Ejeren af ​​hunden, Fatma Kamuran Koç, besøgte stationens ledsagere med sin hund.


Kadıköy - Tavsantepe Metro Line Kadıköy Fatma Kamuran Koçs hundes tass sad fast i rulletrappen, mens han rejste søndag 2. februar 2020 på stationen. Derefter greb Metro Istanbul-medarbejdere på stationen ind i øjeblikket. Officerer, der lukkede den gående trappe, fjernede hundens pote, hvor den blev stukket af med en omvendt kommando. Passager Fatma Kamuran Koç og de officerer, der tog hunden til operationsstuen til passageren, klædte hundens pote.

Hundens helbred er godt ...

Med Fatma Kamuran Koç hund mandag 10. februar 2020 Kadıköy Da han kom til stationen, takkede han Stationchef Cihan Dinç, sikkerhedsvagterne Giger Çelebi, Mehmet Kaya og Mustafa Kılıç. Koç mødtes også med forretningschef Hamza Karahan i telefonen, hvor han sagde, at hans hund er ved godt helbred, og udtrykte sin tilfredshed med hjælp fra medarbejdere fra Metro Istanbul.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar