TÜDEMSAŞ Kryds 40 procent i 80 år

Tudemsas tog hundrede procent om året
Tudemsas tog hundrede procent om året

Transport- og jernbanemedarbejderes rettighedsunions præsident Abdullah Peker sagde, at alle politiske magter er ligeglade med krympningen af ​​TÜDEMSAŞ fra fortid til nutid. ”


Peker sagde i sin pressemeddelelse, at han har bidraget til den nationale økonomi ved at vokse fabrikker i samme situation i forskellige provinser og opfordrede Sivas-folk til at kræve TÜDEMSAŞ.

Peker sagde, at selvom den institution, der producerede og reparerede godsvogne, der havde beskæftigelsesområder for mere end fem tusinde arbejdstagere og 1980 embedsmænd i 500'erne, havde mere end 5 arbejdstagere i de forløbne år, sagde Peker: ”Der er en mangel på interesse i alle politiske magter i krympningen af ​​TÜDEMSAŞ. Fabrikker i samme situation i forskellige provinser er blevet udvidet og bidraget til den nationale økonomi. For at opnå økonomisk stabilitet, opnå industrialisering, øge vores andel i international handel, forbedre markedsøkonomien, øge den samlede produktivitet i økonomien, nå en beskæftigelsesstruktur på højt niveau som et resultat af faldende arbejdsløshed, øge og udvide velfærdsniveauet, Det sigter mod at realisere integration med verden. ”

“TÜDEMSAŞ flyder 10 millioner varm penge til byen hver måned”

Peker understregede, at TÜDEMSAŞ også skulle bidrage til det nationale industriområde inden for vognfremstilling såvel som den elektriske automobilsektor, der for nylig er begyndt at gøre fremskridt, sagde Peker, ”Den primære kunde hos disse producenter, som er en offentlig institution, og hvis kapital næsten udelukkende ejes af TCDD, selv. Foreningen gennemført i et miljø, hvor der er konkurrence, effektivitet og teknologisk udvikling i den globaliserede verden, mod kun med TCDD efterspørgsel i Tyrkiet er umuligt at overleve med de eksisterende organer i disse institutioner. Kontinuerlig teknologisk udvikling og effektivitet er det grundlæggende princip. Den faktor, der konstant holder dette i live, er konkurrence. I dagens verden er der en intens og hurtigt stigende konkurrence inden for fremstilling og fremstilling af jernbanekøretøjer. Som et resultat heraf skal TÜDEMSAŞ, der opererer inden for produktion og reparation af jernbanekøretøjer i vores land, overholde denne tendens i verden for at udvikle teknologier, der kan imødekomme forskellige krav på markedet og til at producere til en pris, der kan konkurrere med verdenspriserne. Den eksisterende struktur bør opgives hurtigt, og der bør oprettes en ny struktur, der kan følge med den hurtige teknologiske udvikling i dag, der kan konkurrere med andre producenter, hvis produktionskvalitet, omkostninger og eftersalgsservice er konkurrencedygtige med andre producenter, og som er fri for bureaukrati og politisk påvirkning. ”

“Lad os have TUDEMSAS”

Peker sagde: ”Forvaltningen af ​​3 institutioner, der er planlagt at blive fusioneret separat for at være mere effektive og effektive, betyder, at bureaukratiet mindskes og hurtige beslutninger træffes. Som et resultat er disse institutioners aktivitetsområder forskellige. Det er underforstået, at kombinationen af ​​forskellige infrastrukturer og maskiner, der bruges i godssektoren eller passagervognsektoren, ikke vil reflektere positivt. INGEN KOMBINATION Som fagforening forudsiger vi, at der vil blive truffet en mere passende beslutning. Vi inviterer alle vores Sivas-borgere til at beskytte TÜDEMSAŞ. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar