Ankara vil konkurrere med verdensbyerne med 'Başkent Mobile'

ankara baskent vil konkurrere med verdensbyerne med mobil
ankara baskent vil konkurrere med verdensbyerne med mobil

Ankara Metropolitan borgmester Mansoor Langsom, Tyrkiets første mobile applikation Smart City "Capital Mobile" ansøgning deles med offentligheden.


Til reklamemødet afholdt i Metropolitan Municipality Conference Hall; lovgivere, distriktsborgmestre, repræsentanter for civilsamfundet og medier og rådsmedlemmer og bureaukrater viste stor interesse.

Langsomt præsenterede ansøgningen

Under at understrege, at de har taget et vigtigt skridt i retning af at realisere drømmen om at gøre Ankara Metropolitan Municipality konkurrencedygtig med verdensbyer, sagde borgmester Yavaş, at den anden fase af den ansøgning, han fremmede, vil være afsluttet i juni.

Borgmester Yavaş erklærede, at borgerne øjeblikkeligt kan nå kommunen med mulighed for at være hørbar eller tavse med nødmeldingsknappen takket være applikationen, der skal downloades til deres smarttelefoner, fra Başkent153 (New Blue Table) til apoteker på vagt, fra igangværende undersøgelser til trafikforhold, fra ASKİ online transaktioner til Kültür Ankara, hvor busser er placeret. Han sagde, at mange tjenester kan nås, indtil ANKARAKART er i balance.

"Başkent Mobil vil være en af ​​verdens førende applikationer inden for sit felt," sagde Ankara Metropolitan Municipality-borgmester Mansur Yavaş, "En anden ting, der gør os meget glad, er, at det meste af applikationen blev udført af softwareudviklerne i vores kommune."

DEMOKRATISK GOVERNANCE Highlight

Udtryk for, at de har taget hurtige skridt for at etablere "demokratisk regeringsførelse" -tilnærmelse siden hans første dag, sagde borgmester Yavaş, at de prioriterer at gøre kommunen gennemsigtig, øge deltagelsen og til enhver tid være ansvarlig for samfundet.

Fra og med 2020 påpegede præsident Yavaş, at han regelmæssigt vil dele kriterierne for social bistand og tjenester og antallet af støttemodtagere, interne og eksterne revisionsrapporter, information om økonomiske resultater såsom strategisk plan og budget og ændringer i hans personlige aktiver med offentligheden.

”Administrationerne i Metropolitan Municipalities håndterer enorme mængder af budgetter. De kan undertiden bruge dette budget på dinosaurer, unødvendige porte, uretårne ​​eller sportsfaciliteter, som ingen bruger. Kommunale administrationer bruger dog de penge, der hører til byens befolkning. Derfor bør individuelle og erhvervsdrivende borgere i byen have et indflydelse på, hvordan disse budgetter vil blive brugt. Smart kommune-applikationen angiver ikke kun en teknologisk transformation. Vigtigere er det, at det åbner døren til en vigtig revolution med hensyn til lokalt demokrati. Den største output af denne applikation er realiseringen af ​​E-DEMOCRACY. Sammen med borgerne åbner vi døren til at lede Ankara til fulde. Vi sejler mod cellulært demokrati, der vil påvirke den kommunale administration, fra kvartershøvdinge til lejlighedschefer. ”

VERDENSPROGER EKSAMINERET

Med hensyn til, at de undersøger mange eksempler fra New York til Paris, fra Seoul til Helsinki, sagde borgmester Yavaş, at de ønsker at implementere mange teknologiske applikationer i Ankara, fra handlingsplan for klimaændringer til kontrol med drivhusgasser, smart energiforbrug, smart transportplanlægning og smart katastrofestyring. sagde han.

Under betoning af, at de vil færdiggøre den anden fase af Başkent Mobile i slutningen af ​​juni, delte Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş også detaljerne i den nye applikation, der vil gøre det lettere for hovedstæderne:

  • Alle bybusser bliver en gratis wi-fi-zone,
  • Undersøgelser om chaufførerne vil blive foretaget gennem de skærme, vi vil placere på landingsportene til busserne,
  • Med det smarte armbånd, som EGO-chauffører vil bære og sende data til centrum, måles førerens blodtryk og hjerterytme med jævne mellemrum, og stressniveauet bestemmes,
  • Med kameraer og online-tv-systemer, der skal installeres på alle byggemaskiner, kan de arbejder, der udføres af kommunen døgnet rundt, ses live.

Ibrahim Elibal, et medlem af informationsrådet for den synshæmmede uddannelsesforening, som blev indbudt af præsidenten til scenen på det indledende møde, viste ”handicappede modulet” i praksis.

Med oplysning om, at de har implementeret den prisvindende ansøgning i 'Kvinder der skriver fremtiden' inden for rammerne af Barrier-Free Transportation Project, lykønskede borgmester Yavaş også Gamze Hatice Bilen, Hazal Çelik, Derya Uzmay Okutan og Necati İşik, som deltog i filmen. .

ANVENDELSE LIGES PÅ FØRSTE DAG

Ankara stedfortræder Dr. udtaler sine synspunkter på Baskent Mobile-applikationen. Servet Ünsal sagde: ”I nutidens teknologitid er mobilapplikation blevet en applikation, der letter vores liv. Som læge ser applikationen ethvert problem på stedet og tilbyder den nødvendige løsning. Jeg vil gerne takke Mr. Mansur Yavaş som Ankara-stedfortræder. ”

Ankara-byrådets præsident Halil İbrahim Yılmaz sagde: ”Hovedstadens fælles sind vil blive afspejlet i kommunale tjenester online. Jeg tror, ​​at denne ansøgning vil gøre livet for 5,5 millioner indbyggere lettere. ”İbrahim Elibal sagde,” Den ansøgning, der er indledt af Metropolitan Municipality med en lige tilgang til alle mennesker, er blevet implementeret. Vi ønskede, at applikationen skulle være kompatibel med svagsynede borgere og arbejde sammen. Tak. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar