Antalya 3. Etap Rail System-projekt fortsætter med fuld hastighed

antalya scenes jernbanesystemprojekt fortsætter i fuld fart
antalya scenes jernbanesystemprojekt fortsætter i fuld fart

Inden for rammerne af Antalya Metropolitan Kommunes 3. jernbanesystemprojekt er Meltem fodgængerovergangen, der forhindrer vejkrydset på motorvejen, blevet fjernet. Midlertidige rørpassager blev anbragt for at give fodgængere mulighed for at passere sikkert til Akdeniz University.


Metropolitan Municipality arbejder fortsat på Otogar-Meltem-fasen på 3. trins jernbanesystemlinje. Mens afslutningen af ​​jernbaneproduktionerne på Dumlupınar Boulevard nærmer sig, udføres etagekrydsningsarbejder foran Akdeniz University på en frenetisk måde.

MIDLERTIDIG PEDESTRIAN GANGE

Præfabrikker af armeret betonoverbygning er placeret i gulvkrydsningsværkerne foran Akdeniz University Meltem gate. Meltem fodgængerovergang, som er en hindring for arbejdet, blev sikkert delt i 4 dele og fjernet. Et trafiklys blev placeret 100 meter nord for den gamle overgang, og en rørgang blev placeret for at give fodgængere mulighed for at passere sikkert til Akdeniz University.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar