Atatürk Park Sea Star Project tilføjer Prestige til Ordu

ataturk park sea star-projekt vil tilføje prestige til hæren
ataturk park sea star-projekt vil tilføje prestige til hæren

Ordu Metropolitan Municipality, pioner for projekter, der vil bringe visionen til byen, vil realisere “Atatürk Park Sea Star” -projektet i området mellem Midi Restaurant og Teleferik Sub Station for at gøre kystlinjen mere nyttig.


Projektet, der inkluderer byens torv, ceremoniområde, Atatürk-pladsen og Atatürk-vejen, indendørs og udendørs aktivitetsområder, Ordu-modeludstilling, salgskiosker, restauranter, caféer og paragliding-landingsområde, har til formål at øge attraktionen i byen.

“DET VIL GØRES MELLEM MIDI OG KERAMISK”

Tayfun Özdemir, der udtrykte, at der er realiseret vigtige investeringer i Ordu, der hurtigt skrider frem mod at blive en turistby, Ordu Metropolitan Kommune Institut for Studier og Projekter, sagde Tayfun Özdemir, ”Vores Metropolitan Municipality Mayor Dr. Vi startede arbejdet med instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler. Atatürk Park Sea Star-projektet, som vi vil implementere i området mellem Mıdı Restaurant og svævebanestationen, er en af ​​de vigtige investeringer, vi vil gøre i denne forstand. ”

“VIL FØJE VÆRDI TIL VORES BY”

Özdemir oplyste, at projektet vil blive realiseret med build-drift-transfer-modellen, ”To restauranter på det; Flerbruksområder med et møde- og rekreationsområde på 1.000 mennesker; Projektet, der inkluderer caféer, en havpool og en scene, vil være en vigtig investering, der tilføjer værdi til vores hær ved at bringe byens mennesker sammen med havet. Det foreløbige projekt af undersøgelsen er afsluttet. Vi vil begynde at arbejde for at hæve projektet for sæsonen ved at byde på arbejdet med bygge, betjene, overføre modellen på kort tid ”.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar