Formand Zorluoğlu lovet moderne bushandlingscenter til chauffører

Præsident Zoroglu gav Sofors et moderne busaktionscenter
Præsident Zoroglu gav Sofors et moderne busaktionscenter

Buschaufførerne takkede præsident Zorluoğlu, der mødtes med dem om morgenen og tilbød dem personligt. Vicegeneralsekretær for Trabzon Metropolitan Municipality Mustafa Kurtuluş, TULAŞ A.Ş. I organisationen, hvor general manager Arif Emecan og afdelingsledere deltog, chattede præsident Zorluoğlu med chaufførerne og spurgte om hans problemer.

MODERN BUS OPERATION CENTER LEVERES


Med hensyn til, at de lægger særlig vægt på at sikre, at det kommunale personale arbejder under de bedste forhold, sagde borgmester Zorluoğlu: ”Vi overvejer at bygge en meget flot bygning i det område, hvor bevægelsen er beliggende. Hans projekt er ved at afslutte. Det vil være et sted der passer dig, du kan sidde behageligt, chatte og acceptere din gæst. Samtidig laver vi et smukt anlæg, der passer til Trabzon, og vi kan følge alle busser og minibusser fra et enkelt centrum. Det er virkelig svært at bruge busser på gaderne indtil aftenen. Jeg er opmærksom på, at du er meget træt. Af denne grund ønsker vi at skabe rene, anstændige miljøer, hvor du kan hvile ryggen og tage en te, når du tager en pause. Vi vil starte konstruktionen af ​​projektet på kort tid, der skal afsluttes. Vi ønsker at lave et meget flot transportdriftcenter. Vi fjerner også eksisterende containere herfra. Nu vil alt være på den elektroniske skærm. Det nye operationscenter skal bygges på en sådan måde, at vi vil drage fordel af alle teknologiske muligheder. ”

VI SENDER NYE BUSER TIL ELAZIĞ

Med information om nye busser sagde borgmester Zorluoğlu: ”Vi forsøger at øge kvaliteten af ​​vores busser. Der var en speciel situation omkring vores nye busser, og vi gav 9 nye busser til Elazig. De havde brug for en bus, vores var klar. Vores indenrigsminister, Mr. Süleyman Soylu ringede til mig, og vi har brug for en nødbuss i 'Elazig'. Busser, der kom ud af båndet, kom til dig. Lad os udsætte din i 15-20 dage, kan du give dem til os? ' sagde han. Jeg er på hovedet. Jeg sagde til vores brødre, landsmænd, overlevende jordskælv i Elazığ og være glade. Vi venter yderligere 15-20 dage, intet vil ske. Vi fornyer vores busser hvert år. I øjeblikket kommer busser i 2019. Nu tager vi 2020-busserne. Vi arbejder på at gøre vores busser komfortable og køre komfortable ”.

Jeg vil have dig til at vide, hvad vi tænker

Understreger, at Trabzon har arbejdet omhyggeligt med at løse transportproblemet, sagde borgmester Zorluoğlu: ”Moderniseringen af ​​Dolmuş fortsætter. Jeg vil kort forklare den endelige beslutning. Jeg tror, ​​vi vil foretage en god transformation. Forhåbentlig vil vi lette transportproblemet med Trabzon om et par år ved at bygge nye veje og åbne nye parkeringspladser. Vi tildelte vores nye venner deres team. Mens du administrerer denne proces, er dine ideer meget vigtige for os. Vi startede suppen med te, og vi håber, at vi vil gøre bedre ting sammen i henhold til vores planer. Tag vores suppe som en lille gestus for at vise, at vi elsker og tror dig. Men jeg håber, at vi vil være stolte, når vi ser den sidste situation i dette operationscenter sammen et par år senere. ”

VI LEVEREDE GRATIS SERVICE I OVERNES OLIE

Nævner de problemer, der er opstået i transporten i byen efter snefaldet, sagde Metropolitan borgmester Murat Zorluoğlu: ”Sidste uge, især om eftermiddagen, lørdag, er vores minibusser utilstrækkelige. Vi leverede gratis transport ved at lede både vores busser og minibusser til travle stop for at give dem bekvemmelighed og ikke for at holde vores borgere i kulden i lang tid. Vi leverede mere end 3 borgere til deres sikre hjem den dag. Jeg takker vores chaufførvenner oprigtigt for denne sag. ”



Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar