Borgere, der skal tage skridt til den historiske Derbent-togstation

Borgere, der skal tage skridt til den historiske Derbent-togstation
Borgere, der skal tage skridt til den historiske Derbent-togstation

Borgeren vil prøve at få stemmen til at høre ved at protestere på, at den historiske Derbent-togstation ikke vil være operationel.


Den historiske Derbent-togstation i Kartepe blev lukket af Generaldirektoratet for Statens Jernbanestyring mellem 2. og 18. maj 2019 inden for rammerne af signalprojektet, der er under opførelse mellem Köseköy og Pamukova. Generaldirektoratet for Jernbaner havde sagt, at stationen ville blive åbnet i slutningen af ​​maj og derefter udsat til oktober. Togstationen kunne imidlertid ikke åbnes i løbet af de sidste 9 måneder.

Den historiske station, der begyndte at fungere siden 1800-tallet, blev lukket i 2014 på grund af YHT-aktiviteter og kunne ikke levere service. Efter afslutningen af ​​High Speed ​​Train (YHT) -projektet blev stationen, der begyndte at køre igen, lukket for signalarbejde og forbedring i 16 dage denne gang, men åbningen kunne ikke gøres. Derbent-kvartershoved, Erdal Baş, vil forsøge at få deres stemmer hørt af beboerne og ikke-statslige organisationer foran togstationen klokken 14:00 i morgen.

Kocaeli Barış Newspaper


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar