Bursa, jernbane og Yenişehir lufthavn

bursa jernbane og yenisehir lufthavn
bursa jernbane og yenisehir lufthavn

Med enkle løsninger kan vi vække sovende giganter med nogle små investeringer og mobilisere ledige investeringer. Med små investeringer kan vi øge udviklingsniveauerne i vores økonomisk tilbagestående regioner.


Der er en sådan mulighed i vores by: Vores lufthavn i byen, hvor fly på 70-80 mennesker kunne lande, var pludselig utilstrækkelig. Da vi byggede en international lufthavn, ville Bursa-økonomien flyve. Dusinvis af fly, der lander i lufthavnen, vil bringe hundreder og tusinder af forretningsfolk, turister kommer til Bursa som regn; dollar og euro ville flyve i luften. Det er muligt at gå til lufthavnen i Istanbul om 2-2.5 timer, der er lufthavne (Kocaeli-Eskişehir-Kütahya), der ikke opererer i byerne omkring os, der er ingen internationale lufthavne under de samme klimatiske forhold, der er ikke nok passagerer til at flyve fra Bursa til Ankara eller Istanbul. øret blev ikke hængt. Stedet var også klar, ubrugte dele af Yenişehir militære lufthavn.

Lufthavnen blev bygget med vinden fra lufthavnens bygningslobby. Så snart det blev lavet, blev al magi brudt. Lufthavnen, der blev åbnet med store forhåbninger, fungerede ikke, hvad der blev gjort. THY løftede fly flere gange fra manglen på passagerer. Et par "charterflyvninger" reddede ikke vores lufthavn med store forhåbninger. Lufthavnens bygningslobby forsvandt også efter at have fået det, den ønskede. Vi har nu en lufthavn, der koster 500-600 millioner dollars, men vi håber at være til gavn.

Efter min mening er denne lufthavn en sovende kæmpe. Vi har en stor økonomisk værdi. Mit forslag er at gøre Yenişehir lufthavn til cargo-centret i vores land. Det eneste, man kan gøre for dette, er at forbinde lufthavnen med jernbanesystemet, startende fra Mekecek-togstationen i Bilecik-provinsen. For at transportere den anden ende af denne linje til Gemlik havn og Gemlik frizone via Iznik. Bursa, som er den 5. største by i vores land med hensyn til befolkning, kommer efter Istanbul og Kocaeli provinser med hensyn til industriel produktion. Der er femten organiserede industrielle zoner i vores provins, inklusive includingnegöl. Det er logisk uacceptabelt, at disse regioner forbliver uden for jernbanenettet. Tænk over, hvad der vil ske, når denne linje, der kan betragtes som begyndelsen på Mekecek-Bursa-Bandırma-linjen, og hvordan den vil skabe et økonomisk opsving.

  • Yenişehir og İznik distrikter, der har migreret i årevis, kommer til at leve økonomisk og kulturelt.
  • Yenişehir lufthavn vil være vores fragtcentrum i vores land.
  • Alle former for luftfragt vil komme fra dette centrum til de industrielle områder i Istanbul-Kocaeli-Central Anatolia og Bursa, og alle slags gods vil blive sendt.
  • Der er frizoner og 5 havne i Gemlik, en af ​​vores centrale distrikter. Det er blevet et vigtigt logistikcenter i vores land.

Den eneste ting at gøre er at forbinde togruten til İnegöl, Yenişehir, İznik med en lille investering i henhold til motorvejen, at aktivere Yenişehir lufthavn og give beskæftigelsesmuligheder for tusinder af mennesker.
I 1948 blev Bursa-Mudanya-linjen midlertidigt lukket på grund af tab. I 1953 blev skinnerne fjernet. Jeg tror, ​​premierminister Menderes, der tog denne beslutning, var ubehagelig med denne situation, det vil sige, at Bursa ikke har forbindelse til jernbanen. Han ville forbinde Bursa med togsporene. Forhåbentlig vil han lytte til det, vi har skrevet, så Bursa får den toglinje, der er nævnt for 63 år siden.

Februar dominans avis
Februar dominans avis

Vis hele Ekrms profilRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar