Domestic Automobile Factory startede masseproduktion i 2021

indenlandske bilfabrik vil også være i serieproduktion
indenlandske bilfabrik vil også være i serieproduktion

TRNC Arbejds- og socialminister Minister Faiz Sucuoğlu besøgte fabrikken, hvor Günsel, landets første indenlandske elbil, vil blive produceret, og Dr. Han modtog information fra İrfan Günsel om undersøgelserne.


I henhold til de oplysninger, ministeriet har givet, forklarede İrfan Günsel, at produktionen af ​​B10, der blev dannet ved at kombinere mere end 9 tusind stykker med sine egne ingeniører, vil starte i 2021 på fabrikken, hvis investering finansieres af hans egne indtægter, og at hans produktionskapacitet vil starte med 2021 køretøjer om året i 2. Han udtrykte, at det er planlagt at nå 2025 køretøjer årligt i 20.

Sucuoğlu sagde: ”De oplysninger, vi modtager, viser, at en anden sag, der er lige så vigtig som den beskæftigelse, som den indenlandske bilfabrik skaber, vil være den beskæftigelse, den vil give producenterne af billeverandørindustrien. Vi lærte også, at der er underskrevet en samarbejdsprotokol med 28 virksomheder fra 800 lande til produktion af dele designet af ingeniører. Med starten af ​​masseproduktionen afholdes forhandlinger med leverandører om at fremstille de dele, der udgør denne bil til vores land. Hans undersøgelser viser, at tusinder af vores unge sammen har de produktionsfaciliteter, der skal bruges i produktionen og etableres i vores land til produktion af bildele, har en chance for at arbejde som ingeniører og teknikere, hvilket forhindrer hjerneflugt ”. brugte udtryk.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar