EGO General Manager Alkaş mødtes med studerende, der forberedte projekter på Rail Systems

ego general manager mødtes med studerende, der forberedte projekter på alkas jernbanesystemer
ego general manager mødtes med studerende, der forberedte projekter på alkas jernbanesystemer

METU-studerende i maskiningeniørafdelingen Çağatay Özmen, der nåede frem til Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş via e-mail, oplyste, at han ville dele sine projekter om metro- og letbanesystemer, som han forberedte med sin ven Faruk Uçar, som studerede ved Institut for Mekanik på Erciyes Universitet.


På anmodning af studerende pålagde borgmester Yavaş generaldirektoratet for EGO at lytte til projektet. General Manager Nihat Alkaş inviterede sig selv ved at kontakte eleverne.

Ved at lytte til projektet "Platform Door Security Systems", som er relevant for metro- og letbanesystemerne for de studerende, erklærede Alkaş, at han er overbevist om, at vores ungdom, som vi vil betro, berører landets udvikling med de projekter, de producerer. Når han sagde, at han elsker unge mennesker og er stolt af dem, sagde Alkaş: "Du er fremtiden, du vil tjene dit land så meget, som du producerer, hvor succesfuld du er." EGOs generaldirektør Nihat Alkaş erklærede, at han er glad for at møde de studerende og sagde, at de fortsat vil diskutere deres projekter.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar