ESTRAM 48 buschauffør tages

estram bus bus vil blive købt
estram bus bus vil blive købt

For dem, der leder efter et job i Eskisehir, Estram Light Rail Systems Transportation Inc., et af datterselskaberne i Metropolitan Municipality via ŞŞKUR. 48 rekrutteringsannoncer blev offentliggjort af. Ifølge erklæringen kan erfarne buschauffører i mindst 1 år ansøge om denne meddelelse.


Ansøgninger om åben stilling vil blive indgivet mellem 05.02.2020 - 08.02.2020. Ansøgninger ESTRAM Letbanesystemer Transportindustri. Tic. Inc. ' skal laves.

Efter evalueringen af ​​ansøgernes CV'er anses kandidaterne for egnede ESTRAM Light Rail Systems Transportation Industry. Tic. A.Ş. vil blive inviteret til et interview mellem 10.02.2020: 10-00: 14 den 00.

ANVENDELSESKRAV TIL ESTRAM-KØRER

Ansættelsesbetingelser for ansættelse af Eskişehir Metropolitan Municipality-driver er som følger:

 • At være tyrkisk statsborger
 • Mandlige og kvindelige kandidater kan ansøge,
 • I det mindste kandidater i folkeskolen,
 • At have E-klasse (gammel), D-klasse (nyt) kørekort,
 • Har SRC2-SRC4 dokumenter
 • At have et psykoteknisk dokument
 • Ingen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver; At modtage en delegationsrapport, der vil blive taget fra offentlige hospitaler (herunder Afdeling for Psykiatri) med udtrykket "Vær en offentlig transportbuschauffør"
 • Derudover skal "Procedurer og principper for levering af tjenester, der er baseret på personalebeskæftigelse i provinsielle private administrationer, kommuner, tilknyttede virksomheder og de lokale administrationssammenslutninger, som de er medlem af" have de kvalifikationer, der er anført i artikel 28.04.2018.

DOKUMENTER, der kræves til køb af ESTRAM-PERSONALE

  • ID-kort med ID-nummer
  • Licenskopi
  • SRC psykotekniske dokumenter
  • Fotograf


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar