Filyos Port Superstructure er bud på at blive afholdt i år

filyos havnens topbud vil blive afholdt i år
filyos havnens topbud vil blive afholdt i år

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan erklærede, at 2019 millioner TEU-containere og 11,6 millioner ton gods blev håndteret i havnene i 484, og de transporterede 597 køretøjer på regelmæssige Ro-Ro-linjer i udlandet.


Turhan oplyste, at de har opnået 80 procent fremskridt inden for Filyos Havns infrastrukturarbejde og oplyste, at de også vil deltage i overbygningstilbuddet i år.

Påpeger, at de har afsluttet infrastrukturen i den nordlige Ægæiske Hav (Çandarlı) havn, som vil være en af ​​de 10 største havne i Europa, når den er færdig, sagde Turhan, at overbygningsarbejdet her vil blive udført med BOT-modellen.

Turhan rørte ved Canal Istanbul-projektet og sagde:

”Vi kom til udbudsfasen i Canal Istanbul-projektet, der vil beskytte vores Bosporus og Istanbul. I år rammer vi pickaxen. Vi vil sikre, at en alternativ dør åbnes ved at holde Bosporus åben for søtransport uden at overtræde bestemmelserne i Montreux Straits Convention med Kanal Istanbul. Vi vil beskytte Bosporen mod ulykker og farlige gods. ”

Filyos Port introduktionsfilm


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar