Gaziantep City Hospital og Ring Road forbindes med Bridge Crossing

gaziantep byhospital vil være forbundet med krydset med en brudt vej
gaziantep byhospital vil være forbundet med krydset med en brudt vej

For at forhindre trafikdensitet omkring Gaziantep City Hospital, som er under opførelse af sundhedsministeriet, startes opførelsen af ​​broer og forbindelsesveje på hospitalet af Gaziantep Metropolitan Municipality og Generaldirektoratet for Highways i Ministeriet for Transport og Infrastruktur.


I Gazi-byen, der vokser hurtigt med sin industrielle dynamik og revitaliserer turismepotentialet, henleder Metropolitan Municipality, der fortsætter med at arbejde for den trafikdensitet, der vil stige med antallet af mennesker og køretøjer, opmærksomhed med sine projekter. I samarbejde med Metropolitan Kommune for Videnskabsspørgsmål, Ministeriet for Sundhed og Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Generaldirektoratet for Highways, startes opførelsen af ​​en brokryds til forbindelsen mellem City Hospital og O-54 Highway, kendt som Ringvejen.

Gaziantep City Hospital, hvis konstruktion er ved at være afsluttet, vil blive brugt af 5560 mennesker med en kapacitet på 1875 senge og i gennemsnit 53 tusinde mennesker pr. Dag forventes at blive brugt fra de omkringliggende provinser, og en meget hurtigere transport vil blive leveret uden at gå gennem bytrafikken med broer og forbindelsesveje, der skal bygges. I denne sammenhæng estimeres det, at gadenummer 400, som er en af ​​de vigtige gader i bytransport for passagen gennem ringvejen til hospitalet, opleves på grund af dets sporvognsovergange og forbindelsen til ringvejen efter åbningen af ​​byhospitalet. Med de ordninger, der skal træffes, reduceres denne intensitet, og overgangen til hospitalet opnås let ved hjælp af ringvejen. Med det nye City Hospital Köprülü kryds; Trafik ved Özdemir Caddesi-Ring Road-forbindelse vil også blive lettet.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar