Gratis skikurs startede i Kartepe skicenter

Gratis skikurs startede ved Kartepe skicenter
Gratis skikurs startede ved Kartepe skicenter

Gratis skikursus i Kartepe Kommune begyndte at træne. Trænerne gives tirsdag og torsdag af kommunens sportstræner på topmødet i Kartepe Ski Center.


Skiløbskursen, der arrangeres gratis hvert år af Kartepe Kommune, startede den 11. februar med intens deltagelse. Studerende i alderen 10-18 år kan deltage i kurserne, hvilket vil tage cirka to måneder i Kartepe Ski Center. I løbet af træningsperioden leveres skiudstyr gratis til praktikanterne af Kartepe Kommune.

“DER VIL ALDRIG KENE SKIEN I KARTEPE”

Kartepe, som er et af de mest populære vinterturismecentre i Marmara-regionen, gør fortsat sit navn med sine bidrag fra Kartepe Kommune, såvel som sportsaktiviteter, såvel som aktiviteter, der tilskynder til sport. I 2020 vil mange unge fra Kartepe drage fordel af de gratis skikurser, der er arrangeret ved at sige ”Ingen børn, der ikke kender ski i Kartepe”.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar