Sammenflettet træning for EGO-drivere med borgere

ic isundervisning med borgere for ego sofor
ic isundervisning med borgere for ego sofor

For første gang arrangerer Generaldirektoratet for EGO, Ankara Metropolitan Municipality, praktisk træning, hvor chauffører, der bruger offentlige transportkøretøjer, kan kommunikere effektivt med borgerne. Træningerne, der fortsætter indtil slutningen af ​​februar, understøttes med teaterstykker.


Ankara Metropolitan Municipality anvender fortsat forskellige metoder i ”Personal Development Seminars” for personalet.

EGOs generaldirektorat, der fokuserer på efteruddannelse, samler buschauffører og borgere for første gang i den samme træning.

ANVENDT UDDANNELSE MED BORGERE

Under træningerne, der er givet til chaufførerne, der arbejder i 5 regionale afdelingskontorer under direktoratet for busoperationer; Adfærdsmønstre for dårligt stillede grupper (handicappede, ældre og gravide og familier med børn) forklares praktisk.

Mens Metropolitan Municipality fokuserer på tjenester, der prioriterer borgertilfredshed, samles 2 buschauffører med borgere, der klager over 500 Blue Tables.

Hacettepe University Fakultetsmedlem Dr. I træningerne, der er givet af Şefika Şule Erçetin, informeres buschauffører om metoderne til effektiv kommunikation med borgerne.

UDDANNELSE STØTTET MED TEATERSPIL

Uddannelserne, der støttes af teaterskuespillere ved Ankara Metropolitan Kommunes afdeling for kultur og sociale anliggender Familielivscentre vil fortsætte indtil udgangen af ​​februar.

Mens borgerne har mulighed for at forklare vanskeligheder og adfærd, som buschauffører står overfor, når de bruger offentlig transport, løses problemet ved kilden til problemet, og høflighedsregler præsenteres med eksempler for begge parter.

FAMILIEMILJØ

Buschauffør Burak Birincioğlu, der deltog i træningen arrangeret af EGO, sagde: ”Her giver vi en familie atmosfære. Vi udtrykker begge vores problemer og ser de problemer, der opleves her fra et andet synspunkt. Fordi personer med handicap og de mennesker, der ledsager dem, bør bruge tilgængelige områder for at blive involveret i samfundet generelt. Det vigtigste for dette er offentlig transport. Det er meget rart at indse de problemer og processer, vi oplever på denne måde med sådanne empatiudviklingsmøder. Sådanne træninger er meget værdifulde for handicappede og deres familier. ”

Buschauffør Hasan Korkmaz, der sagde, at de har en-til-en-kommunikation med borgerne hver dag, men at de ser den korrekte kommunikation er vigtig takket være den træning, de har modtaget, sagde: ”I disse træninger, vi modtager, forklarer vi detaljeret, hvordan man skal behandle passagerer, og hvad vi skal gøre ved reglerne. Det er godt for os at tilbyde sådanne træninger. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar