Imamoğlu gennemførte det første testkørsel i Mecidiyeköy Mahmutbey metrolinje

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey udførte den første testpakke på metrolinjen
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey udførte den første testpakke på metrolinjen

İBB præsident Ekrem İmamoğlu sagde, “Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro ”foretog sit første testkørsel i“ Mecidiyeköy-Mahmutbey Line ”, den første fase. Efter at have undersøgt kontrolcentret i Tekstilkent, som er det sidste punkt i prøvekørslen, holdt İmamoğlu en tale på det samme punkt og delte tekniske oplysninger om linjen med offentligheden.


Ekrem İmamoğlu, præsident for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) sagde,Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro ”lavede sin første prøvekørsel i“ Mecidiyeköy-Mahmutbey Line ”, som er den første fase af metroen. İmamoğlu åbnede også ”Mecidiyeköy Metrobus Line Pedestrian Connection”, som er fjernet fra brug på grund af konstruktionen af ​​den pågældende linje, og konstruktionen er afsluttet. Idet man gik ud på M7 Test Train, som blev designet uden en chauffør, foretog İmamoğlu en 30-minutters rejse fra Mecidiyeköy Station til Tekstilkent Station, hvor linjens kontrolcenter var placeret sammen med İBBs øverste ledelse og generalkonsulat i Bertrand Buchwalter. Efter at have undersøgt kontrolcentret delte İmamoğlu tekniske oplysninger om linjen og fremtidige projekter. Imamoğlu besvarede journalistenes spørgsmål efter sin tale.

METRO LINES

”Der forventes mange metrolinjer i de nordlige og vestlige dele af Istanbul. Hvad er situationen på disse ruter? ”

Den 19. maj håber jeg, at vi sætter denne Mecidiyeköy-Mahmutbey-linje i drift, og vi forventer, at Istanbul vil føle en virkelig tung belastning, især metrobus. I det mindste giver vores ekspertvenner os sådanne udsagn. Derudover er Eminönü-Alibeyköy-linjen den første af vores værker, der går i øret. Han gør også en intens indsats mod slutningen af ​​2020 for at møde Istanbulites i det sidste kvartal. Dette er stationære, stående punkter, når vi ankommer. Vi kom her og så tilstanden af ​​dette sted for 5-6 måneder siden. Vi havde venner, der deltog. Jeg kan huske, det var slutningen af ​​juli. Vi er meget interesserede. Næsten så foretager vi en gennemgang af dagsordenen og situationen to gange om ugen om vores metrolinjer. fx Bostancı-Dudullu-linjen er en linje, som jeg keder mig meget og ked af. Fordi det var en del af E-5, der har en parkeringsplads på 1000 køretøjer, rummer et antal værker i positionen som et meget vigtigt overførselscenter, men forbinder også med havlinjen. At blive inkluderet i investeringsplanen er en begivenhed, der baner vejen for os at finde finansieringskilden. Som IMM er det et meget specielt arbejde, som jeg har fokuseret på idriftsættelse af dette meget hurtigt. Der er en meget værdifuld linje, der forbinder mennesker med forretningsområder, overlappende stop på E-5, går ned til Bostancı, til stranden og passerer gennem minibusslinjen. Det var vigtigt for os at inkludere satsen i investeringsplanen. På den ene side har vi allerede bestilt vores 3 linjer. Lad os få vores Göztepe- og Ümraniye-linjer ... Lad os få Sultanbeyli-Çekmeköy-linjen ... Lad os have Tuzla-Pendik-linjen ... Forbinder dem til Sabiha Gökçen med det ene øre, Tuzla-Pendik-linjen ... Vigtige linjer. Faktisk planlægger vi, at vores linjer, der står på vores anatoliske side, kommer til live og går meget intenst. Alle disse værker har vi sagt, vi skal til et hurtigt løb for at nå vores potentiale på 2024 kilometer i 600 med de linjer, der er foretaget af transportministeriet. Der er dele af disse linjer, der vil blive taget i brug i 2020 og 21. Meget meget vigtig, værdifuld. Vi er glade. Vi arbejder på at introducere vores borgere intenst til metroen i Istanbul. Vores nye projekter vil være deres tilføjelser. Som du sagde, den vestlige del af Istanbul er lidt af et offer i denne forstand. I særdeleshed; Vores linje, der passerer gennem Başakşehir og møder afsnittet Bahçeşehir-Esenyurt efter Mahmutbey, ligeledes Beylikdüzü ... Denne Beylikdüzü metro var et metroværk, der ventede i cirka 17 år. Med den del af Beylikdüzü metro, der er forbundet til Sefaköy, fortsætter vi vores intensive undersøgelser af sats, arbejde, projektdesign og finansiering. Jeg fik endda en orientering om det i denne uge. Forhåbentlig offentliggør vi buddet til vores borgere så hurtigt som muligt.

VIRKNINGEN AF MECIDIYEKOY-MAHMUTBEY LINE PÅ TRAFIK

„Mellem Mecidiyeköy og Mahmutbey når den 1,5 timer i spidsbelastningstiden. Hvor mange minutter går denne linje i gennemsnit efter åbning? ”

I henhold til de oplysninger, mine venner gav mig, vil de have afsluttet denne linje på 30-35 minutter, som vi taler om 15 stationer, 1 million passagerer om dagen. Dette er en linje med meget høj bæreevne. Senere, når Mahmutbey-Esenyurt-linjen er aktiveret, vil den også være egnet til 8-køretøjsdrift. Dette er ikke kun en Mecidiyeköy-Mahmutbey-linje, KabataşDet vil være en linje, der inkluderer Beşiktaş i Beşiktaş og fortsætter til Esenyurt. Systemet i vores kontrolrum, som du lige har set, bliver til et projekt, der omfatter dette system og har kapacitet og potentiale til at styre disse systemer, når det slutter i tide.

KANAL ISTANBULS EFFEKT PÅ PROJEKTER

“Forhindrer Kanal Istanbul disse metroprojekter i øvrigt?”

Kanal Istanbul er selvfølgelig en hindring. Det ser også for mange ændringer vedrørende projekterne. Kanal Istanbul har en omkostning på cirka 20 milliarder lira kun ved ændring af de eksisterende værker fra İSKİ. Så; ISKIs linjer, kanaler, rensningsanlæg, endda forskydning og overførsel af dem, 20 milliarder lire. Ved du hvad 20 milliarder pund betyder? Lige nu betyder det, at alle vores metrolinjer stopper. Bare byrden ved ISKI. Jeg siger meget tydeligt: ​​Kanal Istanbul er i tankerne om 'fraværende' i Istanbul's sind; Ifølge de penge i vores lomme nej det er levering af Tyrkiets øre af de penge på vegne af nej er bestemmelsen. Processen med at møde Istanbul med et sådant projekt på vegne af vores metroafgifter er i fravær af 'nej'.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar