Istanbul Bar Association Channel er arkiveret for annullering af VVM-afgørelsen

IMM's forklaring på Kanal Istanbul Samarbejdsprotokol
IMM's forklaring på Kanal Istanbul Samarbejdsprotokol

En retssag blev anlagt mod Ministeriet for Miljø og Urbanisering ved den 12. administrationsdomstol i Istanbul mod Ministeriet for Miljø og Urbanisering med annullering af den positive VVM-afgørelse af Canal Project, som er tænkt af Istanbul Advokatforeningen mellem Sortehavet og Marmarahavet.


I andragendet indgivet af advokaten Atilla Özen, der anmodede om "suspension af henrettelse og høring" på vegne af Istanbul Advokatforening, Miljø og Miljø mod VVM-rapporten udarbejdet af Undersøgelses- og Evalueringskommissionen vedrørende Canal Istanbul-projektet Den uopsættelige og uopsættelige behandling af sagen og retssagen uden at vente på respondentens responstid på grund af annulleringen af ​​den "VVM-positive beslutning" af 17. januar 2020 af Ministeriet for Byanliggender på grund af det faktum, at transaktionen blev ulovligt kompenseret og umulig at kompensere. Det er anmodningen og sagen om den beslutning, der skal træffes ”.

Til andragende KLIK HER


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar