Istanbul Cykelværksted bringer cykelelskere sammen

istanbul cykel calista bragte cykelelskere sammen
istanbul cykel calista bragte cykelelskere sammen

“Cykelværksted” arrangeret af Istanbul Metropolitan Kommune samlede sektorrepræsentanter, akademikere, cykelforeninger, turgrupper og studerende fra mange provinser. Under titlen “Istanbul Bicycle Master Plan” og “Bicycle Paths Design Guide”; I tilfælde af, hvor problemer og forslag om det bymæssige offentlige transportsystem, integreret cyklenetværk og infrastrukturer blev drøftet, blev målene, der blev fastlagt i reguleringen og udviklingen af ​​cykelvejsnet i Istanbul, delt med deltagerne.

Cykel vil være et alternativt transportværktøj


I cykelværkstedet, der er organiseret af Istanbul Metropolitan Municipality, blev barrierer for spredning af cykelkultur og cyklernes problemer drøftet. Når de talte ved åbningsbegivenheden for arrangementet, der blev afholdt på IMM Zeytinburnu Social Facilities, påpegede İBB Transportafdelingsleder Utku Cihan, at de har oprettet en enhed, der udelukkende arbejder på cykler under navnet "Cykelchef", og påpegede, at vejen til at overvinde transportproblemer er gennem fodgænger-cykelmasse-transport. Cihan tilføjede, at IMM håndterer transport som helhed og projicerer investeringsbeslutninger i denne retning.

Taler på værkstedet IBB formandskab Koordinator Ali Haydar Heroes, at cykle ses som en hobby og sportslig aktivitet gjorde opmærksom på kontraststof, der anvendes i Tyrkiet for at beskytte miljøet og transport i verden. Kahraman understregede, at der er 168 km cykelveje i Istanbul, men brugen af ​​disse veje er omkring 3 kilometer.

Smart Bicycle Network “ISBIKE” til Istanbul

ISBIKE-systemet "Smart Bicycle Sharing System", der blev oprettet af Istanbul Metropolitan Municipality-organisationen İSPARK på İBB-cykelruter over hele byen, blev delt med deltagerne. I sin præsentation gav İSPARK Smart Bicycle Operations Chief Ahmet Savaş information om “Shared Bicycle” (İSBİKE) og formidlede de ting, der var relateret til den historiske udviklingsproces og forretningspolitikker for cykeldelingssystemer over hele verden. Miljø, sundhed, transport osv. Af de nævnte systemer fra byer i verden. Savaş sagde, at de gennemføres som projekter, der ikke er profitbaseret inden for rammerne af socialorienterede programmer med målsætningerne, ”İSBİKE“ Bicycle Sharing System ”, som blev lanceret som et pilotprojekt med 2013 stop og 10 cykler på Bostancı - Kartal kystvej i 100, Florya - Yeşilköy på europæisk side mellem 2015 og 2018. Med inkluderingen af ​​kystzonen fortsatte den med 19 stationer og 200 cykler. I 2017 blev det besluttet at etablere et cykeldelingssystem med en kapacitet på 300 stop og 3000 cykler i Istanbul i første omgang, da Istanbul Metropolitan Municipality vurderede cyklen som en underform for transport og integrerede den i det offentlige transportsystem. I tråd med dette mål blev 2018 stop og 145 cykler installeret og taget i brug i 1500 ”.

Savaş understregede, at ca. 2018 millioner smarte cykler blev lejet mellem juni 2019 og december 1,4, ”Ved udgangen af ​​2020 planlægges systemet at nå 300 stop og 3000 cykler. Vi fortsætter med at planlægge aktiviteter med Cykelchef, der opererer under direktoratet for transportplanlægning i de regioner, hvor den nye installation vil blive foretaget. ”

Cykeltransport løses med fælles sind

Akademikerne, eksperter på området, arkitekter og byplanlæggere, repræsentanter for cykelforeninger, rejsearrangører, virksomhedsrepræsentanter og studerende; De delte deres viden, erfaring og projekter med deltagerne om ”Fysiske problemer på cykelveje”, ”Anvendelsesproblemer med cykelvejsprojekter”, ”Cykelkultur”, ”Delte cykelveje”, ”Delingssystemer”, ”Cykelparkeringselementer og lokaliseringsvalg”.

Efter præsentationer forventes ”Cykelværkstedet”, hvor deltagernes udtalelser og forslag modtages i spørgsmål-svarafsnittene, at skabe et nyt køreplan for oprettelse af nye projekter og investeringer.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar