Jernbanearbejdere 24 timer på vagt under svære vinterforhold

jernbanearbejdere i begyndelsen af ​​timen under vanskelige vinterforhold
jernbanearbejdere i begyndelsen af ​​timen under vanskelige vinterforhold

TCDD-sne- og isbekæmpelseshold gør en stor indsats for at sikre, at tog ikke forstyrres på grund af det iskoldt og snedækket vejr, der er effektivt i det østlige Anatolia-region.


Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Sarikamish Station Chief i arbejderne jernbane er på Erzurum-Kars jernbane, 217-kilometer afstand af sne og is fjernelse i 5 år, passagererne er mere behagelige at deres bestemmelsessted og er intens indsats for at nå frem til tiden.

Arbejderne sagde, at de arbejder for at forhindre veje efter snefald, og sagde: ”Der skal tages nødvendige forholdsregler for, at vores veje skal være åbne hele tiden, togene skal køre sikkert og for at vores passagerer skal have en behagelig rejse. Til dette arbejder vi på skinnerne i det område, hvor lufttemperaturen falder til under 31 grader under nul, uanset kraftigt snefald og koldt vejr. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar