Jernbaner besøgte Kazım Kurt

jernbaner besøger kazim kurtu
jernbaner besøger kazim kurtu

Odunpazarı Borgmester Kazim Kurt grund Tyrkiet Tyrkiet Forretningsservice Railway Workers' Union blev mødt med Eskisehir Branch ledere.


Odunpazarı Borgmester Kazim Kurt grund Tyrkiet Tyrkiet Forretningsservice Railway Workers' Union blev mødt med Eskisehir Branch ledere. Præsident for jernbane-İş Eskişehir Ramazan Uysal, filialsekretær Mehmet Kurt, finanssekretær Devrim lanlı og medlemmer af bestyrelsen deltog i besøget, der blev afholdt som formand for præsident Kurt.

Tak til præsident Kurt for hans støtte til arbejderne og fagforeningsaktiviteterne, Demiryol-İş Eskişehir-afdelingens præsident Ramazan Uysal gav information om de fagforeningsaktiviteter, de udførte. Uysal sagde, at de fortsat vil være faste fortalere for arbejdernes rettigheder, og sagde, at præsident Kurt altid er sammen med arbejderen og arbejderen. Uysal udtrykte den lave løn og de problemer, som sæsonarbejderne har oplevet, og udvekslede ideer med præsident Kurt om den nye arbejdslov.

Udtryk for sin tilfredshed med besøget sagde borgmester Kurt, at de som Odunpazarı Kommune fjernede alle hindringerne for arbejdernes fagforening. Med oplysning om, at de altid er sammen med arbejdere og arbejdere, ønskede borgmester Kurt Demiryol-Iş succes med sit arbejde.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar