Det vigtigste rygraden i Tyrkiets Railway Sector Logistics masterplanen

kalkun logistik masterplan når de vigtigste rygraden i jernbanesektoren
kalkun logistik masterplan når de vigtigste rygraden i jernbanesektoren

Det første koordinations- og høringsmøde i Generaldirektoratet for Transport, der startede i Ankara den 03. februar 2020 med deltagelse af Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, sluttede den 1. februar 07.


I mødets afsluttende tale erklærede General Manager for TCDD Tasimacilik, at han var meget glad for at mødes med øverste og mellemliggende ledere i organisationens centrale og provinsielle organisationer, at udveksle ideer og at lære dem bedre at kende.

”Vores ledelsesmetode er at gøre det bedst. Vi vil nå dette sammen. ”

”Vi satte vores aktiviteter i 2019 på dette første koordinerings- og høringsmøde i vores generaldirektorat for TCDD Transport, som blev oprettet af staten med liberaliseringen af ​​jernbanetransport. Vi foretog vores evalueringer for at yde bedre kvalitet, bedre service til vores borgere og for at transportere vores passager- og godstransport til et højere niveau. Med 682 passagerer om dagen, 170 godstog, er det slet ikke let at levere 12/7 24 dages transporttjenester med vores 365 personale til at transportere millioner af passagerer og tusinder af ton last til deres destination. Uanset hvordan teknologi udvikler sig, er den første faktor, der påvirker servicekvaliteten ledelsesforståelse og menneskelig kvalitet. I denne forbindelse er vi nødt til at gøre det bedste i vores ledelsesmetode. Vi vil nå dette sammen. Vi lægger vægt på træning for yderligere at forbedre vores menneskelige kvalitet. Vi vil bruge vores ressourcer på den mest effektive og effektive måde for at yde den bedste service til vores borgere med bevidstheden om, at vi er offentlige institutioner og offentligt personale. "

”Vores ledere vil fortsat være på banen”

Yazıcı understregede, at jernbanesektoren er den vigtigste rygrad i Logistik-masterplanen, at nye højhastighedstogslinjer vil blive operationelle i 2023-mål, og passagersystemet vil stige i konventionelle linjer og godstransport, især BTK-linjen, vil stige med det nuværende system bliver fuldt elektrisk og signaleret, ”TCDD Tasimacilik Som generaldirektorat øges vores pligter og ansvar for ledelse af jernbanetog. Jeg tror, ​​at mine venner på alle niveauer vil stræbe efter at yde en sikker, kvalitetsservice og være opmærksomme på denne opgave og ansvar. Jeg er sikker på, at vi opnår dette sammen med 164 års jernbanekultur og viden. ”

General Manager Yazıcı instruerede lederne om at fortsætte deres inspektioner oftere for at yde den bedste service til borgerne.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar