Gunsel B9 Introduceret til TRNCs indenlandske bil

kktc's hjemlige bilvåben b introduceret
kktc's hjemlige bilvåben b introduceret

“Günsel”, den indenlandske og nationale bil i den tyrkiske republik Nord-Cypern, blev introduceret med organisationen, der blev afholdt i Girne Elexus Congress Center. Den første model af Günsel, produceret af tyrkiske ingeniører og designere med 10 års arbejde og 1,2 millioner arbejdstimer i kroppen af ​​Near East University, blev produceret i gule, blå og røde farver, der symboliserer TRNC's jord, himmel og flag. Design og interiørdesign af Günsel B9 var meget værdsat.


Premierminister Ersin Tatar, 3. præsident Dr. Dervis Eroglu, Republikken Tyrkiet ambassadør i Nicosia, Ali Murat Başçer, vicepremierminister og udenrigsminister Kudret Ozersay, undervisningsminister Nazim Cavusoglu, finansminister moden Amcaoğlu, indenrigsminister Aysegul Baybars Kadri, offentlige arbejder og trafikminister Tolga Atakan, Økonomi og energiminister Hassan Taçoy, Minister for turisme og miljø Dt. Ünal Üstel, minister for landbrug og naturressourcer Dursun Oğuz, minister for arbejds- og socialsikkerhed Faiz Sucuoğlu, hovedopposition Republikanske partiets præsident Tufan Erhürman, tyrkisk-cypriotiske fredskorps øverstbefalende general Sezai Öztürk, kommandant for sikkerhedskræfter Tuğgeneral Altan Er og vicepræsident for den republikanske forsamling Zorlu Cirka 3 tusinde gæster fra Tyrkiet og udlandet deltog i promoveringsnatten for Günsel, som Töre deltog i.

Nær East University, formand for bestyrelsen Dr. İrfan Suat Günsel: “Vores far er Dr. Drømmen om Suat Günsel; Fra designet sammen er vi blevet til virkelighed ved at arbejde dag og nat med et krop, et hjerte og stor tro. ”

Nær East University, formand for bestyrelsen Dr. İrfan Suat Günsel holdt en tale om natten, hvor Günsel B10, der blev udviklet af tyrkiske ingeniører med 9 års FoU og designundersøgelser, blev introduceret. Drømmen om Suat Günsel; Fra design til F&U, fra teknologi til teknik, har vi omdannet til virkelighed ved at arbejde dag og nat med et krop, et hjerte med en stor tro. Vi lever med ære, stolthed og glæde ved at være i stand til at dele GÜNSEL med dig, vores nation, vores land og vores hjemland og at introducere det til verden på en stærk måde. ”

At udtrykke, at realiseringen af ​​et stort projekt som Günsel er en af ​​de mest værdifulde indikatorer for Near East Universitys videnskabsproducerende kraft. Dr. İrfan Suat Günsel sagde, ”Near East University og Girne University er blevet de største og mest udviklede universiteter i geografien og har taget deres plads blandt de respekterede universiteter i verden. Det har den teknologiske infrastruktur og det akademiske udstyr, der samtidig vil udføre de to tusinde artikler, der er offentliggjort i internationale indekserede tidsskrifter og 385 projekter, der i øjeblikket er i gang. ”

Produktionskapaciteten for Günsel, hvis serieproduktion starter i 2021, vil nå 2025 køretøjer årligt i 20. Om natten lanceringen af ​​Günsel's første model B9 blev reklamemodellen for den anden model J9, der er blevet hemmeligholdt indtil i dag, præsenteret for gæsterne. Udviklingsprocessen for J9, der er designet som en SUV, planlægges afsluttet i 2022, og prototypekampagnen er planlagt. Nær East University, formand for bestyrelsen Dr. I den præsentation, som İrfan Suat Günsel holdt natten over, starter produktionen af ​​den anden J9-model i 2024.

Günsel's omdannelse af den tyrkiske republik Nord Cypern til et af de autoeksportlande vil skabe et stort spring for landets økonomi. På den ene side vil Günsel levere en stor mængde eksportindtægter til TRNC med de biler, den vil eksportere til udlandet, og brændstofbesparelser, der skal leveres af Günsel, der bruges indenlandske, reducerer mængden af ​​importeret brændstof i høj grad. Af denne grund har Günsel potentialet til i høj grad at reducere underskudet på udenrigshandel ved at yde et tovejs bidrag til TRNC-økonomien. Den eksportindkomst, det vil skabe, økonomien, der skal etableres af billeverandørindustrien, og den beskæftigelse, der skal leveres, vil gøre Günsel til et af de vigtigste lokomotiver i TRNC-økonomien.

Premierminister Ersin Tatar: ”Som den tyrkiske republik Nord Cypern har vi dyrket store store navne og store helte. Alle skal erkende, at Suat Günsel, der har arbejdet i mange år siden kampen, og arbejdet for den tyrkiske republik Nord-Cypern, er en af ​​disse helte. Der er mange negative problemer for vores Cypern i det østlige Middelhav. Succeshistorien, der er underskrevet her, har generet negative talere. Fordi vi har succes, er vi de succesrige børn i en succesrig nation, der omfavner sit land, tror på perfektion og har talent. Her er den tyrkiske republik Nord Cypern! I dag er vi vidne til historien. Günsel vil yde et stort bidrag til vores lands eksport, beskæftigelse, økonomi og udvikling. Jeg vil gerne takke Günsel-familien, der har opnået denne store succes. ”

3. Præsident for TRNC Derviş Eroğlu: ”Vi lagde grundlaget for University of Near East sammen med Suat Günsel under mit premierministerium. Siden den dag er der lagt så meget grund af Suat Günsel og hans familie, at vi har glemt antallet. Suat Günsel har forfulgt det bedste i hvert projekt fra universitet til hospital. Günsel Family kan kun være stolt af de projekter, hvor underskriften er steget. Må din succes være permanent. ”

Ambassadør for Republikken Tyrkiet Ali Murat Başçer i Nicosia: ”Det globale bilmarked er ved en ny vejkryds. Formand for Tyrkiet Mr. Recep Tayyip Erdogan, Tyrkiets indenlandske bil, da han sagde på mødet den 27. december tOGGer introducerede i dag, alle er lige ind i dette løb. Günsel, underskrevet af Near East University, vil skabe et vigtigt eksempel på teknologiudvikling, F&U og industrielle projekter for alle vores universiteter. Jeg takker alle oprigtige gæster, der har bidraget. ”

Tufan Erhürman, præsident for det republikanske tyrkiske parti: ”I dag er vi vidne til en drøm, der går i opfyldelse her. Jeg præsenterer min taknemmelighed til dem, der har oplevet denne stolthed. Da jeg besøgte produktionsfaciliteterne, så jeg unge ingeniører arbejde spændende i begyndelsen af ​​deres opgaver. Jeg takker dem alle. Vi siger altid, at producenten ikke forsvinder. Günsel Family fortsætter med at implementere projekter, der kaldes umulige. Jeg lykønsker hele familien helhjertet med deres succes. ”

Kudret Özersay, vicepremierminister og udenrigsminister: ”Den tyrkiske republik Nord-Cypern og dets folk har brug for mere end en succeshistorie. Günsel er også en vigtig inspirerende succeshistorie. På vegne af vores stat vil jeg gerne takke alle, der har underskrevet denne succeshistorie, især Günsel-familien. En sådan investering kræver en stor vision. Sammen med Günsel demonstrerede de, hvor store Günsel-familiens og University of Near East University er. ”

Hasan Taçoy, økonomi- og energiminister: ”Günsel er et stort projekt for vores lands økonomi, som vi er nødt til at tro og beskytte indtil slutningen. Suat Günsel, der indtil videre har bragt meget vigtige værdier til vores land, har bragt vores land stor værdi ved at drømme om sin lærer og hendes familie og arbejde hårdt for at realisere denne drøm. Verden forandrer sig. Det er meget attraktivt at have et elbilprojekt, der vil blive produceret fra solen som et solland. Derfor skal vi beskytte dette projekt, som vi har været vidne til fra at blive en drøm.

Arbejds- og socialminister Minister Faiz Sucuoğlu: ”Da jeg chattede med min lærer Suat Günsel for år siden, fortalte han mig, at han en dag ville producere en bil. Da jeg fortalte ham, at det ikke var let, sagde han, at han ville gøre mine drømme til virkelighed. Her er vi vidne til realiseringen af ​​denne drøm. Günsel's historie, der startede med 10 ingeniører og fortsætter med 100 ingeniører i dag, vil nå tusinder af ingeniører i de kommende år. Günsel vil bane vejen for os at holde vores ungdom i landet med den beskæftigelse, den vil skabe, ved at bidrage til at reducere ungdomsarbejdsløsheden, som er nået 19 procent i vores land i dag. ”

SOLAR MED TALER

Günsel's første model B9 er en 100 procent elbil. Køretøjet, der kan køre 350 kilometer på en enkelt opladning, blev produceret ved at kombinere 10 936 stykker i alt. Køretøjets motor er 140 kW. Hastighedsgrænsen for Günsel B100, der kan nå 8 km i timen på 9 sekunder, er elektronisk begrænset til 170 km i timen. Günsel B9s batteri kan oplades på kun 20 minutter med højhastighedsopladning. Hvis der anvendes standardopladning, er denne tid 7 timer. I udviklingsprocessen blev der underskrevet aftaler med over 100 leverandører fra 1,2 lande om produktion af Günsel B9, hvor over 28 ingeniører tilbragte 800 millioner timers arbejdskraft.

Elbiler øger deres vægt på verdensmarkedet for automobiler hvert år. Antallet af solgte elbiler i verden i 2018 var 2 millioner. Salg af elbiler, som forventes at nå 205 millioner i 10, forventes at nå 2030 millioner i 28 og 2040 millioner i 56. Elbiler vil fange 2040 procent af bilmarkedet i 57.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar