Konya Metro, Konyaray, Ring Road og Logistics Center i 2020-investeringsprogram

konya metro i konyaray miljø og logistikcenter investeringsprogram
konya metro i konyaray miljø og logistikcenter investeringsprogram

Borgmester i Konya Metropolitan Kommune Uğur İbrahim Altay takkede præsident Recep Tayyip Erdoğan for de midler, der er afsat til alle investeringer, især Konya Metro, Konyaray, Ring Road, Logistics Center i investeringsprogrammet 2020.


I investeringsprogrammet i 2020, der blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende, blev den ressource, der skal afsættes til investeringer i Konya, annonceret.

Takket præsident Recep Tayyip Erdoğan på vegne af Konya for investeringsprogrammet i 2020, sagde Konya Metropolitan Kommunes borgmester Uğur İbrahim Altay, at præsident Erdoğan altid var med Konya og bragte mange ufattelige investeringer til byen.

Borgmester Altay sagde: ”Der er afsat en vigtig ressource til vores Konya i programmet for 2020-investering fra det centrale budget med vores præsidents brev. I dette; Konya Metro, den største investering i Konyas historie, 21,1 kilometer i første trins konstruktion, køretøjer og elektromekanisk infrastruktur, 17,40 kilometer Konyaray (Suburban) projekt og køretøjer, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana High Speed ​​Train Project, Logistics Center, Konya Ministerial Road, Eğiste Bridge, opdelte veje og forskellige ministerier har vigtige investeringer. Vores Konya vil vokse stærkere i 2020 med disse investeringer, og jeg håber, at denne periode bliver en af ​​verdens brandbyer. På grund af alle de til dato foretagne investeringer og de ressourcer, der er afsat til vores by i investeringsprogrammet i 2020, især vores præsident Mr. Recep Tayyip Erdoğan; Jeg vil gerne takke vores næstformænd, ministre, stedfortrædere og vores organisation på vegne af Konya. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar